מחפשת שלט תקין לפיילייסטישן 3 אם למישהי/ו יש שלט למסירה

vg04285

New member
מחפשת שלט תקין לפיילייסטישן 3 אם למישהי/ו יש שלט למסירה

אשמח לקבלו. אני גיימרית ותיקה (הייתי די פעילה בפורום לפני כעשור, בתקופה היפה של 'פאנבויז פודקאסט') לצערי בשנים האחרונות לא היה לי זמן לשחק, אבל באפריל עתיד לצאת משחק שהמתנתי לו הרבה זמן- פרסונה 5!

לצערי השלט של הפלייסטיישן 3 שלי שבור ואינו תקין. בדקתי אפשרות לרכוש מאייבי, אבל רוב המוכרים לא שולחים לישראל ובאלה שכן שולחים מחיר המשלוח המוצע של השלטים המקוריים הופך את זה ליקר ולא משתלם, והשלטים הזולים הם מזוייפים ברובם המוחלט.

לכן אם יש כאן מישהי/ו עם שלט לפלייסטיישן 3 ללא שימוש אשמח לקבלו. בדקתי אתמול באתר 'אגורה', ופספסתי מישהו שמסר שלטים כי מישהו אחר הקדים אותי בכמה דקות :\ אז חשבתי לפרסם כאן.

ואם לא שיחקתם בפרסונה בעבר, וגם אם אתם לא חובבים של RPG, כדאי לכן.ם לנסות את פרסונה 5.
תודה

אגב הכי אהבתי איך..

הייתי די פעילה בפורום לפני כעשור, בתקופה היפה. נוסטלגיה לימים הטובים של הפורום מבחינתך, ואז מיד אחר כך את/אתה מתגלה כחובב JRPG גדול. חחח

יש יותר שקוף מזה?

אגב רק בשביל הידע הכללי לפי גוגל טרנדס, "התקופה היפה" של הפורום היא עובדתית סוף 2013 לא יודע למה, אבל לפי גוגל הפורום היה בשיאו דאז.

vg04285

New member
אין לי מושג למה הבקשה התמימה שלי עוררה כ"כ הרבה אנטגוניזם

ובכן, בתקופה שלוני ויוגב ניהלו כאן זו הייתה התקופה היפה מבחינתי (יפה זה לא מושג אובייקטיבי) מפני שהייתה פריחה של הקהילה, ואפילו נערכו מפגשים, והקלאן של הפורום (שאני לא יודעת אם הוא עדיין פעיל, מניחה שלא) לקח חלק בכמה טורנרים במשחקי רשת, וזאת בנוסף לפודקאסט פאנבויז המצויין שלצערי הופסק לאחר שתי עונות.

כיום אני סטודנטית ולצערי אין לי הרבה זמן וכסף פנויים להשקיע בתחביב. בנוסף לעובדה שמחיר של שלט דולשוק 3 חדש יקר בערך כמו פלייסטיישן 3 ושלט משומשים, אני מנסה לצמצם את טביעת האצבע האקולוגית שלי ולכן תמיד אעדיף לקבל במקום לקנות ולזהם את הסביבה ולתרום לצרכנות המיותרת שגורמת לכך. ובתור סטודנטית ללימודי הסביבה אני גם ממליצה לכל אחת ואחד שינסה לסגל לעצמו אורח חיים מינימליסטי ולצמצם את טביעת האצבע האקולוגית שלו.

בפורום שנהנתי ממנו בעבר הייתה אחווה בין המשתמשים.

תודה.

חחחחחחחחחחחחחחחח גאד איזו הודעה הזויה.

שמע/שמעי.

אין לי ספק שהיית כאן קורא סמוי "בתקופה היפה" אני מטיל ספק בזה שהיית פעיל/פעילה בתקופה היפה זה הכל.

איך את/אתה. מסביר את זה שאת כותבת ומציגה את עצמך כנקבה אבל בפרופיל המשתמש את גבר?

איך את מסבירה את זה, שאת עוקצת את הפורום לגבי "התקופה היפה"
ומיד אחר כך את מוסיפה/מוסיף.

שאת מתה על JRPG (אחד מהז'אנרים האהובים על ידי הפעילים כאן) כדי שלא נחשוד בך שאת טרול/טרולית?

שמעי/שמע.

אכן יופי הוא דבר סובייקטיבי ולא אובייקטיבי, העובדה היא שלפי גוגל כמות האנשים שנכנסו לפורום בסוף 2013 לא סופרת את כמות האנשים בתקופה היפה שלך (או את האנשים שכרגע)

הדבר האובייקטיבי היחיד שאפשר להגיד?

זה שרוב האנשים שעשו את הפורום למה שהוא באוקטובר 2013 עדיין כותבים כאן.

אז רק שיהיה לך ברור אין לי משהו נגד התקופה שאתה כל כך נוסטלגי לגביה
אני פשוט לא קונה אותך.

מישהו 2

New member
למען האמת 2009 הייתה השנה הכי פופולארית בפורום

בשנת 2009 נכתבו מדי חודש בפורום בין 4000 ל- 5000 הודעות. עם שיא של 6751 הודעות בחודש מאי 2009. לשם ההשוואה מספר ההודעות בפורום מחודש שעבר עומד על 409 בלבד. זאת אומרת בשיאו של הפורום היו פי 16 יותר הודעות מבדר"כ.
&nbsp
בנובמבר 2016 דרך אגב הפורום שבר שיא במספר ההודעות הנמוך שלו בהיסטוריה - 96 הודעות בלבד

2009 לא מפתיעה אותי זה לפני שכולם עברו לפייסבוק.

ב2009 לא רק הפורום הזה היה בשיאו המון פורומים ישראלים אחרים היו במצב נהדר. אני מדבר על 2012 ואילך שאת זה אפשר לפחות לבדוק בגוגל (או בנתונים שלך)

גוגל מראים שהכניסות הכי גבוהות מאז 2012 עד היום היו בסוף 2013.

בעיקרון הפורום הזה איבד המון אנשים לפייסבוק, כי לשם הלכו כל הקאזואלים שכנראה אהבו לדבר רק על FPS, מטבע הדברים מי שנשאר בפורומים

זה הארדקורים שאוהבים לנהל דיונים על כל מה שקשור במשחקים לא רק FPS, וגם זה זן נכחד כמובן כמו שהנתונים שלך מראים.

הנקודה שלי? מה שעשה לפורום את וידואההריגה זה לאו דווקא הפייסבוק, זה הטרולים האלה כמו כותב השרשור הזה.

מישהו 2

New member
זה נכון, גם 2012 ו- 2013 היו שנים מוצלחות

הירידה בכמות ההודעות הייתה חדה בצורה מפחידה. אפשר לומר שבדיוק ביולי 2014 הפורום הזה עבר ממוצע של 1000-2000 הודעות בחודש ל- 400-600

וואלה? זו ירידה ממש מהירה בצורה מפחידה

מעניין מתי היתה לנו את התקופה של הנצלושים ודיוני הOFF ומה היתה רמת הפעילות אז.

מעניין מה הוביל באמת לירידה כל כך חדה. במיוחד שרוב האנשים שהיו פעילים
(לפחות ב2013) היו פעילים גם ב2014.

אולי דור הPS4 פגע בפורום הכי קשה, הרבה אנשים לא שידרגו ואלה ששידרגו כנראה העדיפו לכתוב על המשחקים שלהם בפייסבוק כי יותר קל למצוא שם אנשים שמשחקים באטלפילד וכאלה.

עניין אותי מה קרה כאן ביולי 2014.....

אז מצאתי את השרשור הזה.
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/archive/194/pagenumber46/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D/%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7[/URL]

באמת רואים שפתאום אין כמעט הודעות אין פעילות בתחילת החודש הזה, רוב הפעילים לא כותבים והפורום מלא בשאלות של "איפה קונים "

אז או שהPS4 והפייסבוק הרגו אותנו, או שE3 והפס4 והפייסבוק הרגו אותנו :(
הזוי.
תוספת אחרי עריכה: אה ואולי גם צוק איתן הרס לנו קצת? העזתים האלה יקח אותם השד.

sky121

New member
תחביב יקר

גיימינג זה עסק יקר. לכן צריך לעשות השקעות שחורגות מהתקציב.
כי אם אתה רוצה לשחק בפרסונה 5, שום דבר לא יעצור אותך.
תקושש קצת מהשפחה, ותשלם בתשלומים בחלק אחר. זה אמור להקל על העניין.

עזוב חחחח התקופה היפה מבחינתו זו

תקופה שכל היום היו בפורום שרשורים על קילזון, אבל איכשהו? פרסונה 5 JRPG, זה איכשהו המשחק שהולך לעשות את הבלתי אפשרי ולהחזיר אותו למשחקים.

המשחק היחיד שיש בכוחו להחזיר את הבחור הזה לשחק משחקים אחרי שנים שהוא לא נגע בהם זה JRPG, ובכל זאת מילה לא שמענו ממנו, אחרי כמעט 5 שנים
שהפורום מלא בדיונים בלתי פוסקים על JRPG.

ולמרות שהוא כל כך אוהב JRPG עד טירוף, עד התחננות לזרים שיביאו לו שלט לשחק איתו, הוא מתגעגע לימים שכל השיחות היו על FPS.

למעלה