מחפשת שם של דיסק/מידע עליו...

מחפשת שם של דיסק/מידע עליו...

אני יודעת שיש איזה שיר של לידזי שקוראים לו "דרמה קווין",או משהו כזה.. האם אתם מכירים את השיר ויכולים לפרט לי על הדיסק [השיר מאלבום חדש שלה או משו..?] ממש ממש אשמח לקבל מידע על השיר..,תודה . :]

אפשר את שם הפסקול באנגלית..?../images/Emo4.gif

בבקשה...?

bustedit

New member
נצל"ש- כנסו

כל כך חבל שלינזי נראית כמו שלד מהלך..
פעם (בתקופת "ילדות רעות") לינדזי הייתה נערה אדמונית ותוססת שכולה מלאת חיים וחן! היא הייתה "עסיסית" חחח ומלאת אור! ופתאום היא התחילה לרדת במשקל באופן קיצוני.. וזה כ"כ חבל! היא כ"כ יפה! אז למה?!?!?! ומי שלא שמע.. לינדזו'ש צבעה את השיער בחזרה לצבע האדמוני והיפה שלה!!
הא כן.. ונפתח אתר ללינדזי ששם המעריצים שלה קוראים לה לעלות במשקל שוב! כבר מעל ל10 אלף חתימות נאספו באתר הקוראות ללינדנזי לחזור לעצמה!
http://www.feedlindsay.com הא כן, ואני חדשה. שמי קרין

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ממש דפוק האתר הזה..
במקום לעשות עצומה להבאת לינדזי לישראל, הם עושים עצומה שתגרום לה להשמין.. כאילו, WTF?!

bustedit

New member
גם נכון...

אבל בכל זאת. הם דואגים לה. היא נהייתה שלד! וזה גם לא יפה להיות רזה יותר מידי.. ואיזה כיף שבקרוב יוצא הסרט שלה (just my luck) עם מקפליי!!!

../images/Emo24.gifברוכה הבאה קרין../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני דנה,וברור שמקודם יותר החמיא לה אבל אני חושבת שהיא צריכה להשמין אבל לא מפריע לי כ"כ השיער הבלונדיני

Vegetable Salad

New member
אממ ../images/Emo42.gif

בE היא אמרה שהבלונד זה רק בשביל עבודה, וגם אני שמעתי שהיא צבעה בחזרה אבל בסוף ראיתי שהיא לא, באסע.

N o E i T

New member
../images/Emo142.gifלינדסי מודעת לעובדה שהיא

צריכה לעלות במשקל, ולמעשה זה מה שהיא עושה. חחח מה נסגר עם האתר הזה
גאד

כן, היא לקחה מאמן אישי

שיעזור לה להחזיר את החזה שלה.. שני סרטים לא קיבלו אותה בגלל שהחזה שלה קטן

THE HELL BOY

New member
עזבו אותה. בחיי.../images/Emo87.gif

ירדה עלתה ירדה... זה הגוף שלה וזכותה לעשות מה שהיא רוצה כל עוד זה שומר על היגיון. הבלונד- לא מעניין אותי. מצידי ירוק- העיקר לינדזי!! כך שהעצומה לא במקום לפי דעתי.

olsen cool

New member
לא נראה לי שהיא בכלל יודעת

שהעצומה הזאת קיימת,זה סתם לעורר את מודעות האנשים על כך שהיא מרזה ובעצם לצחוק על זה.

verobabe

New member
העצומה ממש מגוחכת

אפרת צודקת העצומה לא תגרום לה לעלות במשקל זה באמת כדי לאנשים ישימו לב לזה ויצחקו עליה.... מי שהתחיל עם העצומה הזאת כנראה לא באמת אוהב את לינדזי אחרת הוא היה מקבל אותה כמו שהיא בכל מצב, וזה הגיע למצב מגוחך עד כדי כך שהוציאו חולצות שכתוב עליהם תאכילו את לינדזי?!? זה כבר ממש עובר כל גבול!! אני מקווה שלינדזי לא ראתה את האתר הזה.. ודרך אגב היא צבעה חזרה לצבע הטבעי שלה והחזירה שוב לבלונד

olsen cool

New member
עכשיו יש גם חולצות?!../images/Emo12.gif

מי שמייצר אותם זה בטח אותו אחד שייצר למרי קייט

verobabe

New member
מה היה גם למרי קייט??

חחח אלוהים למה העולם הזה הפך!!?!

olsen cool

New member
כן היה ועוד איך

וחשבו בהתחלה שאם משלמים על חולצות כאלה זה נתרם לאגודות כאלה שלא הפרעות אכילה או משהו אבל סתם מישהו הדפיס על חולצות ולקח את הכסף לעצמו

למעלה