מחפשת שם של שיר שיר של דיויד שמופיע בו קטע בפורטוגזית של איווט סנגלו מי יכול לעזור לי בבקשה
מ מייקרה New member 2/10/11 #1 מחפשת שם של שיר שיר של דיויד שמופיע בו קטע בפורטוגזית של איווט סנגלו מי יכול לעזור לי בבקשה
G glitter8 New member 2/10/11 #2 ידוע לך מאיזה אלבום השיר? או באיזו שנה פחות או יותר הוא יצא? האם את מתכוונת לשיר "בליבך"?
G glitter8 New member 3/10/11 #4 אוקי, בואי ננסה להתקדם עוד קצת.. זכורות לך מילים? שורות מהשיר? נושא? לדיויד יש עשרות או מאות שירים, תני לנו כוון שנוכל לעזור לך..
אוקי, בואי ננסה להתקדם עוד קצת.. זכורות לך מילים? שורות מהשיר? נושא? לדיויד יש עשרות או מאות שירים, תני לנו כוון שנוכל לעזור לך..
D davidaltman New member 3/10/11 #5 התשובה לכולכם וחג שמח ענבל נראה לי שהביצוע שאתה מכוון אליו הוא הביצוע מהמופע המשותף של ברוזה ולהקת מיומנה - "בחונטוס", בו יש ביצוע לשיר הזה בפורטוגזית וסורינמית (אאל"ט) של שניים מחברי הלהקה.
התשובה לכולכם וחג שמח ענבל נראה לי שהביצוע שאתה מכוון אליו הוא הביצוע מהמופע המשותף של ברוזה ולהקת מיומנה - "בחונטוס", בו יש ביצוע לשיר הזה בפורטוגזית וסורינמית (אאל"ט) של שניים מחברי הלהקה.