מחפשת תבניות להכנה של סוכריות על מקל בבית ? מישהי יודעת איפה קונים ואיך מכינים את הסוכריות ? תודה
ר רוני ר New member 24/12/03 #1 מחפשת תבניות להכנה של סוכריות על מקל בבית ? מישהי יודעת איפה קונים ואיך מכינים את הסוכריות ? תודה
1מדינת ישראל New member 24/12/03 #3 את רוצה להכין את אלו? רק שתדעי זו עבודה עם המון סבלנות. את הסוכריות שבתמונה הכינה הנכדה שלי בת ה-6.
ר רוני ר New member 24/12/03 #4 כן, כאלו ..רוצה רוצה (אייקון מתחנן) נראה לי שאקנה את עולמם של ילדי אחרי שנכין סוכריות כאלו ... איזה כיף לנכדה שלך, תמסרי לה שהסוכריות מדהימות . וד.א. יש לך אולי כתובת של פור שף ? ואולי חנות דומה באיזור הצפון ?
כן, כאלו ..רוצה רוצה (אייקון מתחנן) נראה לי שאקנה את עולמם של ילדי אחרי שנכין סוכריות כאלו ... איזה כיף לנכדה שלך, תמסרי לה שהסוכריות מדהימות . וד.א. יש לך אולי כתובת של פור שף ? ואולי חנות דומה באיזור הצפון ?
1מדינת ישראל New member 24/12/03 #5 מה הבעיה, הרכבת עוברת מהבית שלך אז תעצרי בתחנת ארלוזורוב בת"א. נסיעה של 1.30 דקות ואת בחנות. החנות נמצאת מול בית מעריב בת"א. הכתובת היא קרליבך 11 ת"א.
מה הבעיה, הרכבת עוברת מהבית שלך אז תעצרי בתחנת ארלוזורוב בת"א. נסיעה של 1.30 דקות ואת בחנות. החנות נמצאת מול בית מעריב בת"א. הכתובת היא קרליבך 11 ת"א.
ר רוני ר New member 25/12/03 #6 טוב, אז הרכבת לא ממש עוברת בבית שלי..אני עדיין לא גרה בתחנת רכבת, למרות שלפי כמויות הילדים וההורים שמסתובבים פה בבית..אפשר לטעות בקלות. אחרי החופש , בשבוע הבא, אני אסע לעיר הגדולה ובהחלט אבקר בקרליבך 11, תודה רוני
טוב, אז הרכבת לא ממש עוברת בבית שלי..אני עדיין לא גרה בתחנת רכבת, למרות שלפי כמויות הילדים וההורים שמסתובבים פה בבית..אפשר לטעות בקלות. אחרי החופש , בשבוע הבא, אני אסע לעיר הגדולה ובהחלט אבקר בקרליבך 11, תודה רוני
1מדינת ישראל New member 25/12/03 #7 חחחחחהה , לא התכוונתי ממש צמוד לרכבת אלא לא רחוק, וכשתבקרי בקרליבך אני אפגוש אותך בחנות.