מחפשת תגובות מזדהות לכאבים בעקב...

1טלינה

New member
מחפשת תגובות מזדהות לכאבים בעקב...

אולי יש כאן עוד מישהי שהתחילה לסבול מכאבים בעקב (אצלי השמאלי בלבד) מאז הלידה? מה זה יכול להיות לעזאזל?

משהו תפוס לך בצד ימין דווקא?

או שאת תמיד מחזיקה את התינוק/ת שלך בצד ימין? (יכול להיות שזו תגובת "הצד השני").

1טלינה

New member
כנראה שאזמין תור לרופא אלא אם כן

יהיו גילויים חדשים של בנות הפורום. תודה לך "טלי בארץ הלמה"

1טלינה

New member
לא נראה לי שאני מחזיקה אותה דווקא

בצד זה או אחר ולא ידוע לי... על משהו אחר שתפוס- אבל אני אתחיל להיות יותר ערה לעניין זה תודה! אגב, הכאב בעקב הוא כמו כאב של מכה כחולה (אני הולכת על כרית הרגל מסיבה זו)

היה לי משהו דומה

דווקא מאז תחילת ההריון הרופא אמר שזה בגלל המבנה של כף הרגל ושלח אותי לעשות מדרסים (שעדיין לא עשיתי....). זה עבר לבד, כרגיל. הוא המליץ להשרות את הרגלים במים עם מלח! בקיצ, לכי לאורטופד

isidora

New member
כמו שני גמדים שמדי פעם מזריקים

לך חומצה? אם כן, לאמא שלי היה. אצלה היה מדובר בהצמדות של עצבים.

lulyK

New member
לא דומה,

אבל מאז הלידה יש לי תחושת נימול בחלק מהבוהן בכף הרגל. הנחתי שזו תוצאה של האפידורל.

לימור י

New member
אם אני לא טועה זה נקרא "דורבן"

אני לא ממש יודעת ממה זה או איך פותרים את זה אבל זו בעיה מוכרת, כדאי לפנות לרופא ולשאול (בטח יפנו אותך לאורטופד).

אמאאור

New member
הצעה פרקטית >>

האם הכאב משתפר אחרי שאת עושה עיסוי לכף הרגל? קחי לך 10 דקות, שאותן את מקדישה רק לעצמך, ותעסי את האיזור בכל טכניקה שמרגישה לך נכון - חזק, חלש, עם כל כף היד, עם האצבעות, עם סיבובי כף רגל, עם פלקס פוינט - פשוט תזיזי את כל האיזור ותעסי ספציפית את המקום הכואב. תעשי את זה לפחות שלוש פעמים במשך השבוע הנוכחי, ותראי איך הולך. קשה כמובן לאבחן באינטרנט, ועוד יותר לא מקצועי לעשות את זה עם כל כך מעט פרטים, אבל אני מציעה לך לנסות את התרגיל הזה. אם ה לא עוזר, לכי לרופא או לאבחון מקצועי.

1טלינה

New member
תודה על התגובות- והכל בזכות עקב :)

אפנה לרופא, דבר ראשון ביום שני או שלישי הקרוב.. אולי חמישי. אבל אפנה אליו- תודה

למעלה