מחפשת תווים לתופים

yuvalika81

New member
מחפשת תווים לתופים

של Boulevard of Broken Dreams תודה למי שיעזור

דניתיי16

New member
בדיוק אתמול ידיד שלי ביקש ממני

טאבים לתופים של בולורד.. טוב אממ בבקשה: =] http://www.mxtabs.net/tab_versions.php?path=Drums,g,2994,Green+Day,Boulevard+Of+Broken+Dreams,176175 ואני לא יודעת אם זה היה טוב לפתוח הודעה חדשה בשביל דבר כזה אבל את זה המנהלת תקבע..

../images/Emo97.gif../images/Emo207.gifאם כבר מדברים

למישהו יש את התווים לקטע של הכינור בטיים אוף יור לייף? תודה לכל מי שיהיה נחמד ויעזור לילדה במצוקה

דניתיי16

New member
את מנגנת בכינור?? אני מעריצה אותך ../images/Emo99.gif

בבקשה..
אני מקווה שזה נכון.

../images/Emo97.gifתודה רבה../images/Emo24.gif

אין לי את הכינור שלי כאן כי אני לא בבית אבל כשאני אחזור אני אנסה את התווים. תודה אניוואי

../images/Emo207.gifשאלה

לא נראה לכם קצת מוזר,שבמופע לייב ארת' שנועד להצלת העולם נגד ההתחממות הגלובלית, להקה מסוימת שפועלת נגד ההתחממות,לא מופיעה?

כן ולא. ../images/Emo163.gif

כן נראה לי קצת מוזר, בעצם מאוד מוזר.. אבל מצד שני הם די באמצע הקלטת חומרים, אז לכו תדעו..

יש מצב בעיקרון..

מישהו אמר לי שזה בגלל שהם לא מקבלים מזה גרוש. כאילו,הם הרוויחו בבולט אין א בייבל בערך 36.5 מיליון דולר! לא חסר להם

Chen Shesek

New member
לא חושבת שזה מוזר

תראי, רייזולייט הופיעו ואיך אני אגדיר את זה, הם לא ממש רחוקים מגרין דיי. אבל ההבדל הוא שמאז 2005 את לא רואה את גרין דיי בפרוייקט ממש ממש רציני כמו אלבום. אם את נכנסת ליוטיוב, לדוגמא, ואת לא מכירה את גרין דיי. את תחפשי את NRDC לבד? המטרה של הלייב ארת' היא לעורר מודעות. ואם לא יהיו בלייב ארת' להקות שאת אוהבת, את לא תראי את זה, ועוד הרבה אנשים כמוך לא יראו את זה, ויהיה חבל. את האנשים בעולם מעניינים יותר כנראה, האיחודים של פוליס ושל ג'נסיס, מטאליקה, פו פייטרס ובלאק אייד פיז.

את יודעת כמה מעריצים יש לגרין דיי?

יש המון המון המון אנשים שאוהבים אותם. זה לא שהם איזו להקה לא מוכרת.

כן, אבל הנה ההבדל: ../images/Emo163.gif

הטור של אמריקן אידיוט כבר נגמר, וההתלהבות שהייתה מג"ד בשנת 2005 נעלמה כלא הייתה. זה ההבדל בין גרין גיי לשאר הלהקות שחן ציינה. מעריצים תמיד יהיו, אבל אין התלהבות כמו שהייתה פעם.

למעלה