מחפשת תוכנה הממירה mp3 למידי
ל ליטון (לא תמיד שפוי) New member 9/9/01 #2 לא בטוח אבל אני לא חושב שזה אפשרי.. MP3 זה שירים מלאים ואילו מידי זה רק מוזיקה...בלי מילים.. ככה לפחות אני חושב.. אולי אני טועה..ואם כן..כבר יתקנו אותי..
לא בטוח אבל אני לא חושב שזה אפשרי.. MP3 זה שירים מלאים ואילו מידי זה רק מוזיקה...בלי מילים.. ככה לפחות אני חושב.. אולי אני טועה..ואם כן..כבר יתקנו אותי..
ש שקד אנ New member 9/9/01 #3 יש אבל... האיכות גרוע במקרים שיש קול אדם ברקע.. יש לי אותה אם אתה צריך תפנה אלי לICQ
Z zacki New member 15/9/01 #4 יוו אני חייב תוכנה כזאת אין לי אייסיקיו אתה יכול להגיד לי כאן או לשלוח לי באימייל? [email protected]
Z zacki New member 15/9/01 #8 עכשיו אני באמת מעוצבן. זה לא עולה! אני לא מאמין! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי!
עכשיו אני באמת מעוצבן. זה לא עולה! אני לא מאמין! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי! תעלי!