מחפשת תחליף לא ממכר

בועה0

New member
מחפשת תחליף לא ממכר../images/Emo4.gif

היי, אני בת 18 ולפני חודשיים הפסקתי לעשן סמים קלים. הייתי מ-כ-ו-ר-ה! ואפשר לומר שאני עדיין מכורה במחשבות, בהרגשה ובגעגועים לשאכטות. איך הצלחתי להפסיק
- עברתי עיר מגורים, התנתקתי מכל החברים ואני סגורה כבר עם עצמי חודשיים בבית
עכשיו, קצת נמאס לי ואני רוצה ליצור לעצמי חברה ולהכיר אנשים חדשים, הפחד שלי הוא שברגע שאני אתחיל לצאת מהבית אני אחזור לסמים. השאלה היא- למישהו יש רעיון לתחליף??? (חוץ משתייה)

../images/Emo140.gif ברוכה את בועה..

קודם כל - קחי
...מגיע לך. החלטות חכמות הן אבני הדרך הנאות ביותר שיש לנו. עצתי לך, אל תחפשי תחליף לא ממכר... יש לי עבורך תחליף נפלא: פעילות גופנית מכל סוג שהוא, הליכה, שחיה, משחק כדור בזוגות, החל מפינג פונג וכלה בסקווש... הוציאי כל כך הרבה אנרגיות שלא יהיה לך זמן וכוח לחשוב על תחליפים, נקי את שאריות העבר מכל המערכות... ספורט - פעילות גופנית עושים זאת. בנוסף, ארגני לך את השבוע כך שלא תהיה לך דקה פנויה למחשבות על תחליפים. לפחות בהתחלה זה פתרון נפלא. שתיה? בהחלט מותר לך - מים מים מים מים ושוב מים, הם עושים נפלאות למערכות הגוף, מנקים ומטהרים אותן. וכשיגיע הקיץ... לשחות. איני מכירה כמעט אדם שהטבילה והשהייה במים אינם משפרים את מצב רוחו, טבוע בנו ככל הנראה מקדמא דנא - מימי מי השפיר... את דוגמא נפלאה שאפשר. תודה שנכנסת ושלבת איתנו ידיים במעגל.

בועה0

New member
../images/Emo141.gifתודה ו.....

תודה ואפרופו פעילות גופנית- בדיוק אתמול נרשמתי לחדר-כושר.... מקווה שזה אכן יעזור

ליהיא24

New member
רוצה להגיד לך

כל הכבוד לך!!!!!!!!!! את נערה אמיצה ומאוד מאוד חכמה.

בועה0

New member
../images/Emo20.gifתודה להיא ו....

תודה רבה
כיף לקבל תגובות כאלה...

למעלה