מחפשת תיק נוח לעגלה

מחפשת תיק נוח לעגלה

היי מחפשת תיק נוח לעגלה יש לכן המלצות ? איך קמפיונלה ? אתם יודעים איפה ניתן להשיג קמפיונלה מבלד החנות בסוסן דלל ? תודה רבה

מחשבות

New member
כל תיק רחב עם רוכסן למעלה וידיות

ארוכות יעשה את העבודה. הקודם שהוצד לעגלה (אינגליזינה) היה מעצבן ביותר והתפרק בסוף. לא צריך משהו מעבר למה שנמכר בסופר פארם.

שירי ל

New member
גם לילדותי יש תיק משגע

לא זול (סביב ה-300 ש"ח) - אבל אם מחיר הוא לא מגבלה אז כדאי לך לבדוק אותו!

שירי ל

New member
יש אחד בשנקין, ויש בבזל

עוד תיק יפה זה התיק של בייבי ביורן- אבל אותו צריך להזמין מחו"ל מצרפת לך קישור

_גלית_

New member
אני ויתרתי על קמפניולה ../images/Emo10.gif

למרות שהוא יפה, כי מהר הבנתי שצריך לשבור תוכנית חסכון בשביל לקנות אותו... בהתחלה היה לי אחד יפה וחמוד של צ´יקו, בצורת תיק גב, שהתאים לעגלה שלהם, אבל, בניגוד לעגלה המצויינת שלהם, התיק ממש שווה ל$&%*$&^! הגימור שלו היה זול ולא טוב, והוא כל הזמן התפרק והחליפו לי אותו פעמיים(!), וכל הכבוד לשילב על זה. וגם ויתרתי על העניין של "תיק גב", כי גיליתי שזה לא באמת משנה לי, כי הוא על העגלה רוב הזמן, ולכן, בפעם האחרונה שהוא התפרק, כבר החלפתי אותו לתיק סטנדרטי מלבני של שילב שמחזיק מעמד ומאוד נוח ופרקטי (אך מה לעשות בעל מראה פחות COOL...). את התיק של קמפניולה ראיתי, אם אני לא טועה, בחנות "השפן הקטן" ברחוב בעלי מלאכה, באזור שנקין - ת"א. (אגב, חנות מתוקה, שכדאי לשלוח אליה סבתות
)

לי יש תיק של קמפניולה מהחנות

"תות - לי" במושב עין-ורד , שבגוש תל-מונד. אני אוהבת את התיק , למרות שכשהוא "תלוי" על העגלה הוא מכביד על המנגנון שלה. חוץ מזה - אחלה תיק (מחיר קצת יקר - אבל לזה את ודאי מודעת...).

jole

New member
אין לי המלצה לתיק עגלה כי אני לא ../images/Emo104.gif

אוהבת את התיקים האלה, הכל זרוק בפנים ולא מאורגן. אם יש לך אפשרות שישלחו לך מארה"ב או אם את מעונינת להשקיע בתיק שיהיה טוב לכמה שנים טובות, אני ממליצה על התיקים של landsend.

ronnieyuval

New member
אני אישית מעדיפה תיק גב

יותר נוח ולא שובר את הגב וגם לא את העגלה. התיקים עם הידית הארוכה שמתלבשים על העגלה יכולים להוציא אותה מאיזון ולהפוך אותה, אלא אם כן יש לך עגלה ממש כבדה.... תיק הגב גם אילץ אותי לשים בו פחות דברים וכך רק ההכרחי ביותר יוצא איתנו מהבית. ואם את רוצה למנוע היפוך העגלה ע"י התיק נסי לשים אותו בסל שמתחת לעגלה.

anat30g

New member
התיק של ד"ר פישר

הם נותנים את זה במתנה או בתשלום "סימלי" של 20 ש"ח בקניית מוצרים. היתרונות - תיק ענק ומאוד מוצלח מבחינת חלוקת התאים, נוח לשים על עגלה, הכל נכנס בפנים... החיסרון - הוא לא נראה ממש טוב... זה אחרי הכל תיק שהוא פירסומת לד"ר פישר. ענת

popo11

New member
אנחנו קבלנו מתנה

תיק עבודת יד נפלא שנקנה בקניון רננים ברעננה. יש לי עליו מספר טלפון, אבל הוא בבית אם את מעוניינת תודיעי. יש לו אפשרות תליה על העגלה ואפשרות לקחת על הגב. יש 3 תאים חיצוניים ושני תאים פנימיים לבקבוקים ותא יחיד גדול מאד. נכנס לי כל מה שאני צריכה והוא לא הופך את העגלה או את הטיולון. חוץ מזה, הוא עבודת יד, אז לאף אחד אין כזה
שזה תמיד טוב בעיני ...

למעלה