מחפשת תמונה טובה של עוגת פירות בחושה קלת הכנה

מחפשת תמונה טובה של עוגת פירות בחושה קלת הכנה

הנה זה המתכון שמסתובב בפורומים כבר כמה שנים

אפשר להכין מסוג פרי אחד או מתערובת פירות – מה שיש בבית.
מערבבים לבלילה אחידה לפי הסדר:
4 ביצים בינוניות או 3 גדולות
1 כוס סוכר (או ממתיק)
כפית תמצית וניל איכותית או כף תמצית וניל פשוטה
3/4 כוס שמן קנולה, חמניות או סויה
2 כוסות קמח לבן או מלא
1 שקית אבקת אפיה

מוסיפים 2-3 כוסות פרי (אפרסק, נקטרינה, משמש, שזיפים, אגסים) חתוך לקוביות בינוניות
או
תותים שלמים
או
תפוחים קלופים ופרוסים דק או חתוכים לקוביות + מעט קינמון.
מערבבים הכל בעדינות, יוצקים לתבנית מלבנית בינונית או עגולה 26 או 2 תבניות אינגליש
חד-פעמיות מנייר או מקרטון, מפזרים קצת סוכר לבן ואופים בשליש התחתון של תנור מחומם מראש לחום בינוני.

אם מישהי כאן הכינה וצילמה, אשמח לתמונה ותודה רבה.
 

vered1111

New member
חבל שלא שאלת ביום שישי...הכנתי את העוגה הזאת:

היא לא מי יודע מה פוטוגנית...
 
תודה לכן ורד ואביבה. אם במקרה מישהי תכין

בשבוע-שבועיים הקרובים, אשמח לתמונה נוספת מבפנים.
בלב של אביבה לא מספיק רואים את הפירות.
 
תודה רבה אביבה. אהבתי מאד מאד את התמונה

ששמת קודם, שבה רואים את העוגה מבחוץ.
כפי שנכתב כאן קודם, העוגה הזו לא כל כך פוטוגנית.
התמונה ששמת כאן מבפנים, טובה למדי.
אם לא אמצא אחרת, אשתמש בה בשמחה רבה.
 

עינב451

New member
אורני -סליחה שמתערבת בשרשור -


את יכולה לכתוב לי על איזה מיקסר קנווד כתבת בעבר?
שהתאכזבת ממנו ?
 
משהו עם 770. נדמה לי. לא דומה לזה שקינמונית

המליצה עליו. חיפשתי מאד את דגם מייג'ור של פעם שהיה מעולה. גם לאימא שלי היה כזה הרבה שנים.
למרבה הצער כבר אין להשיג אותו אלא קו חדש של מוצרים בסדרה זו, שבכולם הקערה צרה ועמוקה והמערבלים
לא יכולים להסתובב בה מספיק, כך שהלישה לא טובה וגם נשארים חומרים לא מעובדים בתחתית הקערה.
מדי פעם צריך לעצור ולהעלות אותם.
אם משאירים בצק שמרים לתפיחה, הוא לא תופח היטב.
רציתי פעם להכין בצק ללחם מ- 1.600 ק"ג ונאלצתי להכין בשתי נגלות. את הראשונה העברתי להתפחה בקערה
אחרת ואת הנגלה השנייה השארתי להתפחה בקערת המיקסר וראו הבדל ניכר בין שני הבצקים גם מבחינת התפיחה.
בקערת המיקסר ממש לא היה מקום להתפחה.
מאד אהבתי את מיקסר בוש שהיה לי פעם ודומים לו יש היום בסדרה MUM5 של החברה. אחרי ה- 5 יש ספרות
שונות שמתארות הבדלים קטנים בין המיקסרים. המינוס הגדול שלו הוא הקערה הקטנה - 3.9 ליטר.
חבל שהם לא מייצרים דגם דומה עם קערה גדולה יותר.
ה- KMIX שקינמונית הציגה כאן היום נראה מאד מוצלח, במיוחד אם אימא שלה נהנית ממנו. הקערה בנויה
הרבה יותר טוב מאשר זו של קנווד שקניתי.
וכנראה שהחברה מודעת לבעייתיות של הדגם הזה כי כל כך התאכזבתי ממנו ופניתי בתלונה לחברה, ובלי שום
ויכוחים הם הציעו לי להחזיר אותו לחנות ולקבל החזר של הכסף ששילמתי.
 

עינב451

New member
רבה על התשובה המושקעת..יפה שהחזירו

את הכסף.לא זכרתי את הפרט הזה..
הדגם שקינמונית המליצה- יש לאחיות שלי והן מרוצות, כנראה שאבחר בו
 
לדעתי החזירו כי ברור היה גם להם שאכן יש כאן

בעיה של ממש. התלונה שלי הייתה מאד עניינית ומבוססת על ההתנסות שלי.
 

חנהפ

Active member
מוכרחה להתערב לכן בשרשור

יש לי קנווד 770, עם קערה עמוקה, אין שום בעיה לערבל בו, מתערבל הכל מצויין, מקסימום מורידה לפעמים מהדפנות, אבל את זה עשיתי גם בקערת הקנווד הישנה שלי

קניתי כי רציתי אופציה להכנת בצק מ2 ק"ג קמח בבת אחת והוא מסוגל, כי יש מקום בקערה וגם יש כח למנוע.

יש דגם עם ידית ואני מניחה שקל יותר להחזיק בה ולרוקן את קערת המערבל, לא יכולתי לקנות כי זה לא נכנס לארון התריס שלי.
אז קשה לי יותר לרוקן את תכולת הקערה, מכיוון שהיא כבדה, אבל הפתרון להשתמש בקערה הנוספת שקניתי -מפלסטיק והיא קלה
 
למעלה