מחפשת תמונות/וידאו/מצגת של יילודים

רקפת111

New member
מחפשת תמונות/וידאו/מצגת של יילודים

סוף הריון לא מספיק מחוברת לרעיון מחפשת תמונות או מצגות, או וידאו של סיום לידה בעיקר. בעיקר תמונות של תינוקות ממש אחרי הלידה ובימים הראשונים כדי להתחבר לרעיון של תינוק שיעשה לי חשק ויתן לי כוח...

mise

New member
סליחה אם אשמע בוטה:

אבל לא זה מה שצריך להביא לך חשק להביא ילדים. בכלל, הבאת ילדים היא הרבה מעל סתם חשק. אם את לא מחוברת למה שכינית "רעיון" (=הבאת ילדים = רעיון??), כנראה שאת לא מוכנה כרגע להביא ילד.

מייס מה נהיה ?../images/Emo2.gif

איזו תגובה מבאסת, שיפוטית... חבל. רקפת - יש כל מיני אתרים (אני לא אלופת לינקים אבל יש כאן כמה אלופות שאני מקווה שיגיבו להודעה שלך) עם התייחסות גראפית ל"איך תינוק יוצא" למשל - זה מה שהתכוונת ?

mise

New member
:) תשמעי, אני לא כתבתי משהו

שהיא לא כתבה כבר..

אורניקי

New member
מייס, גם אני לא מבינה את תגובתך

הבחורה כותבת שהיא בסוף הריון, אז מה את רוצה ממנה? ו- כן, תמונות של תינוקות בהחלט עושים חשק וכוח "לעבור את זה" כאשר היינו הולכים ללדת במשגב לדך (וגם כשהיינו הולכים לשם לבדיקות הריון עודף) הייתי אומרת לבעלי: בוא נעבור דרך החלון של חדר תינוקות, נציץ עליהם שיעשה לנו חשק. מה התמיהה בכלל? גם כשאני מכינה יולדות, חלק מההתמודדות עם הצירים והכאבים היא לדמיין תינוק. רקפת, אני לא אלופת הלינקים, אבל מקווה שכרמית תיכף תשלח לנו כהרגלה את מיטב הלינקים...

mise

New member
אוי, אז לא הבנתי..

חשבתי שהיא ממשיכה את השורה של הנושא "...יילודים סוף הריון", כלומר - רוצה תמונות של יילודים או סוף הריון. לא הבנתי שהיא בהריון, חשבתי שהיא סתם מחפשת תמונות שיעשו לה חשק להכנס להריון, זה היה נשמע לי מוזר. סליחה, סליחה, סליחה, סליחה@!@

mise

New member
מתנצלת על הנמהרות בתשובה

ועל קריאת הדברים באופן שגוי. סליחה, ושוב סליחה!!

טלימה

New member
יש את הסרט שכרמית שמה לפני יומיים

אני לא בטוחה שהוא כל-כך חיובי, אבל לפחות מראה התרחשות לידתית: הנה

רקפת111

New member
תודה על הקישורים, למי יש עוד?

סולחת על ההתנפלות שנבעה מאי הבנה. כן, תמונות כאלה של הנקה ראשונית יכולות לעשות לי את זה, שהעונג התינוקי יחליף את תחושות הבאסה (מהבטן והקשיים)והפחדים (מהצירים, ממה שעוד מחכה לי)

May first

New member
כמה את בסוף הריון?

הפחדים הם נורא מובנים. אבל אם תוכלי למצוא את השקט וההתכוונות לסמוך על גופך, תגלי שהפחד מהכאב הוא נורא יותר מאשר הכאב עצמו. וההתחברות לתינוקי? את יודעת, זה באמת עלול להיות לא פשוט. אני תמיד חושבת שכ"כ מתרכזים בלידה - שלא חושבים מספיק על המסע שלאחריה. והוא ארוך ומורכב ומתיש, וגם מענג. רק שלפעמים לוקח לו לעונג זמן לבוא. הייתי שוקלת במקומך איזו הכנה מנטלית, רגשית, נפשית לעומד להתרגש עלייך. אולי מפגשי הכנה (במקומות כמו דיאדה, אם יש כאלה), או אפילו טיפול פסיכולוגי קצר מועד ומוכוון משימה. כזה שיעזור לך להתפקס, לגלות את משאבי הכוחות, ואפילו להתארגן על סיוע והישענות - במידה שתיזקקי להם. שתהיה לידה טובה

טלימה

New member
בשביל תמונות של ילודים

את יכולה להיכנס לחיפוש מתקדם כאן, או בפורום של הריון ולידה, או אולי בפורום הנקה. יש אפשרות בחיפוש מתקדם לבקש חיפוש לפי הקובץ המצורף להודעה. סמני שאת רוצה שיחפש לך את כל ההודעות שמצורף אליהן קובץ Jpeg וכך תקבלי לבטח תמונות רבות. אני מצטרפת למציעות שיחה. לי מאוד עזר לשטוח את חששותי בפני מישהי מקצועית ועזר לי מאוד לשוחח על כך איתה. זה לא היה טיפול פסיכולוגי ארוך אבל זאת היתה שיחה על הרגשות שלי ועל החששות שלי.

צימעס

New member
לא ממליצה.

תינוקות של אחרים, כשעוד אין לך תינוק משל עצמך יכולים להיות נורא נורא מגעילים בעינייך, ויעשו לך שירות דוב. חוצמזה, אני בטראומה קלה מגולשים חדשים שבאים לחפש תמונות... גוגל מלא-מלא בתמונות לידה. כתבי birth בגוגל-תמונות, ותזהרי לא לטבוע בים התוצאות

אשכר ש

New member
אמא'לה! ../images/Emo5.gif

אני מוחקת את התמונה שצירפתי...(קל להפחיד אותי בכאלה דברים).

Because there was recently

someone in FROUM HANAKA who asked for breastfeeding pictures, posing as a photography student, then ended up being (most likely) a hoax. The moms who sent her (or him??) pictures are now in touch with the police about this. I agree with zimes about this issue.​

למעלה