מחפשת תמונות וקטעי וידאו ממלחמת לבנון השנייה

nili26

New member
מחפשת תמונות וקטעי וידאו ממלחמת לבנון השנייה

שלום לכולם שמי נילי ואני סטודנטית בשנה ג' למדעי המדינה ותקשורת באוניברסיטת תל-אביב. במסגרת לימודי אני כותבת עבודת סמינר על תפקידו של הטלפון הסלולרי בידי חיילים במלחמת לבנון השנייה. לשם כך אני מחפשת תמונות וקטעי וידאו שחיילים שהיו שם (וגם בעורף בזמן המלחמה) צילמו באמצעות הטלפון הנייד שלהם. אם יש לכם קטעים או תמונות כאלו או שיש לכם חברים שצילמו- אודה לכם מאוד אם תוכלו לשלוח לכתובת המייל שלי: [email protected] אם ברצונכם להישאר בעילום שם ציינו זאת ואני אדאג באופן מיוחד שלא לציין את פרטיכם. תודה רבה נילי.

EmGee

New member
בגדול

ניתנה הוראה לא להכניס טלפונים סלולריים ללבנון, בגלל שהם חשפו מקומות כוחות, גם כאשר הם היו כבויים. היו כאלו שהכניסו, אבל ממש כמות זניחה. לעומת זאת דווקא מצלמות דיגיטליות היו בתוך השטח, אבל זה כנראה לא רלוונטי לגביך.

nili26

New member
תגובה

אכן, מצלמות דיגיטליות פחות מעניינות אותי בשלב זה. אני מנסה להתמקד במדיום הסלולרי ומחפשת כאלו (מתוך ההנחה שהיו לא מעט כאלו, בכל זאת- ישראלים...
) שהכניסו איתם טלפון בכל זאת. לתקשורת הגיעו מעט סרטונים כאלו, וכן מתוך סיפורים של חברים, אני מניחה שניתן בכל זאת למצוא כמה קטעים כאלו. לכן אני מנסה להגיע לכמה שיותר אנשים (בעיקר באמצעות הפורומים) שיכולים לסייע לי בעניין. בכל מקרה- תודה!

למעלה