בקשר לסימנס,,
יש לומר שבכול מקרה,גם בתנורי בישול ואפייה,
צריך גם הרבה מזל .
לי היה סימנס ,היה יקר וגרוע:
על ההתחלה בעודו חדש,זכוכית הדלת התנפצה ברעש אדיר,
בעת החימום של התנור ,כשהטכנאי בדק אותו בהפעלה הראשונה.
ולמרות זאת,יש כאלה שכן מרוצים מסימנס.
לעומת זאת ,רמי קניתי פעם תנור איטלקי ,הכי זול שהיה ,
והוא עבד מצויין ללא תקלות לאורך הרבה שנים.
2 גיסותיי משתמשות בתנור "סאוטר" לאפיה ובישול,
ושתיהן מאוד מאוד מרוצות.
אז כמו שאמרתי גם כאן צריך מזל.