מחפשת תפקיד מאתגר ומשמעותי? יש לי הצעה בשבילך

מחפשת תפקיד מאתגר ומשמעותי? יש לי הצעה בשבילך

לתפקיד מאתגר, משמעותי ומספק במיוחד דרושה מתנדבת. על התפקיד- התפקיד כולל עבודה עם חיילים הסובלים מקשיים נפשים (כמו חרדה, OCD וכו'). התפקיד כולל הכשרה מקצועית בתחומי החזית של הפסיכולוגיה היום ועבודה עם המכשור המתקדם של הביופידבק. החיילת מקבלת חיילים שמופנים על ידי הפסיכולוגים הצבאיים ומעבירה לחיילים סדרה של מפגשים ומכשירה אותם להתמודד עם הקשיים הנפשיים שלהם במטרה לעזור להם לתפקד יותר טוב כחיילים ובכלל לשפר את הרווחה האישית שלהם ואיכות החיים שלהם מעבר לשירות הצבאי. התפקיד מאפשר חשיפה לידע טיפולי ואת הזכות המדהימה לעזור ולראות שיפור של ממש כחלק מתהליך שהחיילת בעצמה עובר עם החיילים המופנים אליה. בנוסף התפקיד פותח דלת לעיסוק בתחום באזרחות, תחום מאוד מבוקש ובעל אפשרויות קידום רבות. אני התנדבתי לצה"ל כתומכת לחימה ביחידה מוכשרת שם עסקתי בנושא מזווית שונה ולאחר שסיימתי את השנה שירות חובה שלי (התגייסתי מעל גיל 21) החלטתי לעבור לתפקיד הזה ולהתנדב לעוד שנה ואני מודה כל יום על ההחלטה. בקרוב אני משתחררת ואנחנו מחפשים חיילת מתנדבת אחרת שתחליף אותי בתפקידי. אופי התפקיד: 1. התפקיד הוא בבסיס הקריה בחיל האוויר. 2. התפקיד הוא יחידני (אין עוד חיילים בצוות שעוסקים בכך). 3. התפקיד הוא כמובן ביומיות. 4. העבודה היא עצמאית מול החיילים המופנים ובהדרכה צמודה של פסיכולוגית קלינית. 5. המידע כולל חשיפה למידע סודי אישי על החיילים. 6. התפקיד הוא בשעות יחסית גמישות. דרישות התפקיד: 1. מתנדבות (כן, רק בנות סליחה מראש לכל הבנים). שמתנדבות על רקע של בעיה רפואית. 2. עדיפות למתנדבות שיכולות להתגייס במידי או שכבר משרתות במקום אחר ורוצות לעבור. 3. עדיפות למתנדבות עם רקע בהדרכה. 4. אינטילגנציה גבוהה (ישנו חומר תאורטי רב על גוף האדם ופסיכולוגיה שצריך ללמוד). 5. בגרות נפשית ורגישות- עבודה עם אוכלוסיה מיוחדת של חיילים. 6. הגדלת ראש ועצמאות- אין מפקד שיושב לידך ומוודא הספק עבודה. העבודה היא עצמאית ודורשת מהחייילת הגדלת ראש ויכולת לעבוד גם בלי לקבל פקודות ברורות כל הזמן. 7. רגישות ואחריות- החיילת נחשפת למידע סודי אישי של חיילים ויש חשיבות לשמור על המידע הזה אצלה. 8. יש עדיפות למתנדבות גדולות (מבחינת הגיל). 9. אין צורך בידע מקצועי מוקדם (אולם יכול לעזור). 10. מוטיבציה גבוהה לשירות צבאי. 11. עדיפות למתנדבות שמוכנות להתחייב לשירות מלא. אז זהו, אם זה נשמע לך מעניין או את מכירה מישהי שזה יכול להישמע לה מעניין ואת מעונינת בעוד פרטים אשמח לתת אותם במייל (לא לשלוח לי פה מסרים אני לא נכנסת לפה). [email protected] ענבר

hillator

New member
נוסף לקישורים וננעץ

עושה רושם של תפקיד מעניין עבור מי שרוצה להתמכות בכל נושא טיפול באנשים

למעלה