מחפשת תקליטים / דיסקים של הביטלס

polora

New member
מחפשת תקליטים / דיסקים של הביטלס

אני מעוניינת ברכישה איטית של כל הדיסקוגרפיה של הביטלס ניתן לפנות אליי במייל: [email protected] הדר

hadaryair1

New member
תקליטים לאחלפה

שלום חנוך מחכים למשיח אריק אינשטיין יסמין א"י הישנה והטובה חלקים א ג ה חמוש במישקפיים מישירי סשה ארגוב לקט מתי כספי מתי כספי הפעמון צד א צד ב סוף היום שר סשה ארגוב אריק סיני שירים חוזרים שלומו ארצי דרכים לילה לא שקט דני רובס מסגרות זוהר ארגוב אלינור יהורם גאון אפאו את האובה להיטי זהב עוד לא האבתי די דיויד ברוזה האישה שאיתי שימי תבורי שבועת עולם יהודית רביץ יהודית רביץ { הרישאון} גילוי ונעלם דרך המשי באה מהאבה עופרה חזה פיתויים בית חם שיר מולדה א אדמה חווה אלברשיין אדבר איתך התבהרות שיר במתנה נורית גלרון שירים באמצה הלילה אחרינו המבול שרון ליפשיץ קולנוע מירי אלוני טיפת אהבה ירדנה ארזי דרישת שלום פיקוד המרכז איפאו המרכז חיל הים רפסודה בכחול השטן ואשת האיכר אילן ואילנית סביב העולם הגבעטרון גוונים פרפר נחמד שירי נעומי שמר זר כוכבים שלומו המלך ושלמי הסדלר מצעד הפיזמונים ירושליים של זהב / ברזל קדם ארוויזיון 82 היה היו זמנים גבירתי הנהבה ארץ טרופית יפה מצעד הפיזמונים פסטיבל הזמר 69 אנריקו מאסיס חוליו אגלסיס {כמה אלבומים) טינה צאררלס אוהבת לאהוב abba אוסף 1ו2 arrival סופר טרופר brrbra streisand guilty lionel richhie cant slow down bee gees spiriis having flown eletric light orchestra discoverh paul anka אוסף

Boone

New member
נסי לדבר עם daniel9977

נראה לי שהוא מאוד מבין בכל מה שקשור בביטלס. נכון שהמחירים שלו "קצת" גבוהים, אבל עדיין יש לו פריטים שכנראה קשים מאוד להשגה.

קרן108

New member
איזה דיסקים את מחפשת?

יש לי for sale, a hard day's night,please please me, john lennon collection ועוד .. מתאים?

פניקה רחובות כל החנות 50% הנחה שבוע אחרון

שבוע אחרון של 2007 כל החנות 50 אחוז הנחה צריך לראות את המחירים על המוצרים באו לראות את מיקל גקסון מדונה פיל קולינס דוראן דוראן ועוד רבים וטובים נמכרים מ 9 שח נב כל הדיסקים מקורים הגיעו 400 תקליטים השבוע לחנות באו לראות את הצרצילים הנדיר את פינק פלויד "היפני" את מלכת האמבטיה ועוד הפתעות -----------------------------אז קדימה אתם מוזמנים לפניקה רחובות רח טלר 21 089475381 נתראה

עוז מ

New member
לא קיים תקליט שנקרא "מלכת האמבטיה"

אלא - "מלכת אמבטיה" / חנוך לוין.

למעלה