מחפשת תרגילי יוגה לילדים

lili5674

New member
מחפשת תרגילי יוגה לילדים

שאוכל לעשות בבית. אני ראיתי בחנות בראש פינה קלפים עם תנועות של יוגה להורים וילדים - אך החבילה עולה הרבה כסף ולכן ויתרתי על קנייה ארך הרעיון לא מרפה ממני ולכן אני מחפשת ומחפשת כרטיסיות מן הסוג הזה. תודה למי שיוכל לעזור לילי

יש ספרים מצוינים

יש ספרים של יוגה לילדים מצוינים,חפשי בחנויות הספרים או באתרי האינטרנט. כל האסאנות של ה"מבוגרים" מתאימןת גם לילדים. על מנת "לגרות" את הילדים לעשות יוגה ,מספרים להם סיפורים,ומשתמשים בשמות של התנוחות שנולדו מההתבוננות בטבע, קוברה,עץ,אריה שואג,כלב מתמתח,חתול,גשר,גלגל וכו'...... הפעילי את הדימיון,הסתכלי בספרים של יוגה לילדים, ועשי לבד קלפים,רשמי את שם התנוחה,או ציירי. בהצלחה

ילדים.

היי לילי. "ילדים" זו הגדרה רחבה.... יוגה לבני 4 ובני 12 זה סיפור שונה.... כמה שהילדים קטנים יותר, התרגילים פחות "מדוייקים" ויותר משחקיים, עם ילדים בני 8 + כבר אפשר להקפיד יותר על דיוק, אבל גם לא לשכוח שעדין מדובר בילדים, צריך "לשעשע" אותם... בקשר לקלפים, את בהחלט יכולה לעשות לבד. ואיזה קלפים ראית, יש את הקלפים של נתי שטיינטר, באמת קצת יקרים. אבל יש גם עוד סט קלפים ב סביבות ה 60 ש"ח. בהצלחה. ווים נהדר. אבי.

lili5674

New member
אני מדברת על בני שנתיים

יש לי תאומות בנות שנתיים שמאוד אוהבות לעשות איתי כל מיני תרגילים - סתם כל מיני שאני ממציאה - אין לי שום ידע או נסיון או היכרות עם תרגילי יוגה לילדים או למבוגרים - פשוט ראיתי את הקלפים הללו וידעתי שזה יתאים. ורציתי למצא כאלו תמונות באינטרנט מכיוון שלא מצאתי הגעתי לכאן - אבל נראה לי שאקנה את הקלפים ואגמור את החיפושים הלא מוצלחים. תודה בכל מקרה לילי

יוגה לילדים ברשת.

היי לילי. כרגע עשיתי חיפוש בגוגל תחת יוגה לילדים (באנגלית), זה מוביל לים קישורים. צריך לחפש קצת, בחלק מהאתרים יש דוגמאות של תרגילים. בעברית יש את הספר : "יוגה לי ולך" של מרים אהרוני. ספר ותיק שאפשר למצוא ברוב המקומות. הספר נותן קוים לתרגול ורעיונות מצויינים. שווה....

anatina

New member
הקלפים של אסנת ישראלי נהדרים

ובהחלט שווים את ההשקעה!

0 אור 0

New member
ספר מעולה

יוגה לי ולך וגם לגיל הרך מספר את התנוחות דרך חרוזים - כל הילדים שלי מאד אהבו בגיל המתאים (בין 3 למקסימום 7)

למעלה