מחפשת תרומות של צעצועים לילד בן שנתיים מירושלים
מ מיכליתשלהצאט New member 9/11/04 #2 יצא משלוח ממני אליך דרך פנינה המקורית. תציצי בדף הראשון של למען הקהילה, פירטתי שם.
מ משוש30 New member 9/11/04 #3 תודה יקירתי ובכל זאת אם יש עוד תרומות של צעצועים לאישה הזו אני אשמח מאד באמת אישה צנועה ומקסימה שאני שמחה מאד לעזור לה בלב שלם
תודה יקירתי ובכל זאת אם יש עוד תרומות של צעצועים לאישה הזו אני אשמח מאד באמת אישה צנועה ומקסימה שאני שמחה מאד לעזור לה בלב שלם
מ מיכליתשלהצאט New member 9/11/04 #4 אם יהיה לי עוד אשמח להעביר אליך. צריכה להגיע אלי תרומת צעצועים גדולה בזמן הקרוב. התרומה תחולק בין כמה משפחות.
אם יהיה לי עוד אשמח להעביר אליך. צריכה להגיע אלי תרומת צעצועים גדולה בזמן הקרוב. התרומה תחולק בין כמה משפחות.
1 10shosh New member 10/11/04 #5 תגיע תגיע מיכלית אנחנו מנסים להשיג עוד דברים בינתיים יש צעצועים בגדים לילדים אולי גם מכנסייים במצב מעולה למבוגר. אולי אפילו קרבולית חדשה שראיתי שצריך. בשבת נעשה עוד סיבוב לבדוק איזה עוד דברים יש ואני אעביר לך אותם בתחילת שבוע הבא אם זה בסדר מבחינתך.
תגיע תגיע מיכלית אנחנו מנסים להשיג עוד דברים בינתיים יש צעצועים בגדים לילדים אולי גם מכנסייים במצב מעולה למבוגר. אולי אפילו קרבולית חדשה שראיתי שצריך. בשבת נעשה עוד סיבוב לבדוק איזה עוד דברים יש ואני אעביר לך אותם בתחילת שבוע הבא אם זה בסדר מבחינתך.