מחפשת תרומות של רהיטים ומוצרי חשמל

טל חיים

New member
מחפשת תרומות של רהיטים ומוצרי חשמל

האם מישהו מכיר ארגון/ מקום שיש בו ריהוט בסיסי (שולחן וכסאות, מיטות,ארונות) ומכשירי חשמל (תנור, מכונת כביסה, מקרר) לתרומה? יש לי כמה משפחות עם ילדים קטנים שהבית שלהם פשוט ריק!

Tal Tal4

New member
הרבה תרומות של אנשים פרטיים

מוצעות כל יום בפורום זה. הבעיה היחידה תמיד היא יכולת השינוע. אם יש לך רכב מתאים - תוכלי למצוא כמעט כל ריהוט ומכשור חשמלי .

Tal Tal4

New member
רשימה של תורמים מהפורום

למעוניינים בכלי בית רהיטים ומכשירי חשמל- בפורום הצעות לתרומה מופיעות הצעות של כמה אנשים השמות הם: תורמת1 blueskies פרק חדש, galitshir

טל חיים

New member
תודה לכולם על העצות!

אני פונה כמעט מידי יום ל"כח לתת", אבל הם כמעט ולא עובדים עם מכשירי חשמל ולא תמיד יש להם את מה שאני צריכה. אבל חוץ מזה הם באמת ארגון נהדר שמושטט על רעיון חכם (יש להם משאית שאוספת מאנשים תרומות של רהיטים ומחסן גדול אליו באים המשפחות הנזקקות לבחור מה שהם צריכים). לגבי השינוע- לצערי זו בעיה גדולה שלי כבר הרבה זמן.... אם יש למישהו הצעות אני אשמח.

טל חיים

New member
תודה לכולם על העצות!

אני פונה כמעט מידי יום ל"כח לתת", אבל הם כמעט ולא עובדים עם מכשירי חשמל ולא תמיד יש להם את מה שאני צריכה. אבל חוץ מזה הם באמת ארגון נהדר שמושטט על רעיון חכם (יש להם משאית שאוספת מאנשים תרומות של רהיטים ומחסן גדול אליו באים המשפחות הנזקקות לבחור מה שהם צריכים). לגבי השינוע- לצערי זו בעיה גדולה שלי כבר הרבה זמן.... אם יש למישהו הצעות אני אשמח.

למעלה