מחפשת תשובה

דואבת

New member
מחפשת תשובה

אלוקים, אני קוראת לך לילה לילה לפני השינה, אבל משום מה אין תגובה. אני מחפשת סימן, רמז לקיומך, אבל אני לא מוצאת. אני רוצה להאמין, אך משום מה אני לא מצליחה. אני ריקה מאמונה, ריקה מתקווה. נכנסתי בשעת לילה מאוחרת לקהילות, וראיתי "שיחה עם אלוקים". מוזר חשבתי..גם השם בכבודו ובעצמו עבר לסביבת עבודה ממוחשבת. מגוחך, אבל שווה לנסות. זה האמצעי האחרון שאנסה. אם לא תקשיב פה, אם לא תראה לי סימן, אדע, אדע שלא מדובר בבעיית שמיעה שפקדה אותך מפאת גילך, אלא אדע שאין אתה בנמצא. אז ככה....יש לי בקשה, אם אתה שם ומקשיב, אז תסביר לי, תסביר לי את חוסר המוסר בעולם. תסביר לי מדוע לצדיקים רע ולרשעים טוב, תסביר לי מה המהות שבכאב שפוקד אותנו יום יום, בייסורים שמקשים עלינו בכל שעל בחיינו, תסביר לי למה אין כזה דבר אושר. תסביר לי למה תינוקת בת שבעה חודשים צריכה להירצח בליל החג- שעוד לא הספיקה לדבר, אז לבטח לא הספיקה לחטוא, או תסביר לי איך נולד לעולם ילד עם בעיה כלשהי, פיזית, נפשית, שלא רק שיצטרך להסתגל לחיים שונים משל האנשים "הרגילים" אלא יצטרך כל חייו להיות "נחות" בעיניהם של החברה הארורה, שיש לה מדדים וקרטיורנים לאיך האדם צריך להראות \ להתנהג. תסביר לי איך בארצות מסוימות בעולם יש שפע, ובאחרות יש כל כך הרבה סבל אנושי, עוני, מחלות, מאבקי הישרדות יומיומים. הרי בתורה כתוב שאתה בראת את העולם, שאתה יכול הכל. למה אתה לא מחלק באופן שווה, למה אתה מחליט שאנשים מסוימים יסבלו ואחרים יהנו, כך שברוב המקרים לצדיקים רע ולרשעים טוב, ולמה, למה אתה לוקח את מעט האושר שיש לאנשים ומפיל עליהם סבל שלא ניתן לשאת. לימדו אותי שאין תשובות לשאלות האלה. לימדו אותי כי "כך השם החליט", לימדו אותי שהשם יצר את העולם, את האדם, את הטוב את הרע, וכי נסתרות דרכיו. אבל לי יש שאלה, שאלה כה פשוטה, שלעולם אומנם לא אזכה לתשובה: למה- למה לעזאזל בראת את העולם? אם לא היית מתעורר יום אחד...וחושב לברוא את האדם..כל הסבל הזה לא היה קיים. מחכה לתשובה.. דואבת.

izzidor1

New member
איפה למה איך וכמה זאת חידה

יש לי תשובה בשבילך. אני עכשיו כותב אותה. זה ייקח לי בערך 9 שנים. אני מבטיח שגם אחרי זה אני שוב אמצא דרך ללכת בה לאיבוד. בינתיים - אהבה ועבודה. אולי תבואי לפה ולפחות לא נהיה בודדים.

אני רואה את התשובה בעצם שאלתך

לצאת לדרך של שאלה ומסע של מחקר העולם שלך ניברא כפי שהוא ( לגביך) כדי שאת תשאלי את השאלות ותמצאי להן תשובה אמיתית ,תשובה שתנגן על המיתרים הכי אוהבים וחמים בליבך ואל תצפי לתשובה ממני או מאף אחד בחוץ , אני יכול לכתוב לך כאן הכל על איך שאני ואנשים רבים בעידן זה מבינים את הסבל והחושך מול האור אך מה באמת יענה על שאלתך אם לא המסע שאת יוצאת אליו. באהבה והרבה הצלחה מפני שתשובות מדהימות מצפות לך על יופיך ויופי הבריאה שלך. מוטי דרך אגב הספר שיחות עם אלוהים נותן לא מעת תשובות לשאלות הללו עם זאת עליך להיות מוכנה באמת לתשובה והיא בדרך.

bflygirl

New member
ואני שרה כמו בשיר

מה שיהיה יהיה באותו הרגעעעעעעעעעעעעעעע ומקווה שתביני את הרמז

למעלה