מחפשת תשובות!

Dovsha

New member
למלאכית

כאב בפעם הראשונה הוא דבר לגיטימי בהחלט שקורה אצל נשים רבות. אל דאגה - הוא עובר עם הזמן ועם הנסיון... אך תומכת אני בדבריה של רותי - לעולם אבל לעולם אל תפחדי לדבר על מה שקורה לך, לגופך, עם בן זוגך. שיתוף ודיבור הם הדרך הכי טובה והכי יעילה לפתור בעיות. המון המון המון בהצלחה. דובשה.

המלאכית

New member
מחפשת תשובות!

תמיד חשבתי שהפעם הראשונה שלי תהיה אחרת, תהיה מיוחדת שהכל יעשה כמו שנעשה בחלום לאט עדין וכמובן שהזמן זה מה שלא יקבע! שלא תבינו אותי לא נכון, זה היה נהדר רק שלא ממש, הוא עשה את זה בעדינות לאט אבל בכל זאת כאב לי כי הייתי לחוצה ולא רפויה מספיק. נהניתי לא ספק, רק שאם זה היה באחד הבתים שלנו לא הייתי לחוצה באין ברירה עשינו את זה אצל ידיד מאוד טוב הכל היה טוב, רק שאני לא גמרתי, לא הרגשתי מסופקת אכל לא יכלתי להגיד לו אז זייפתי, לא הייתה לי ברירה. עכשיו כאנחנו עושים את זה אני לא יודעת אם אני מגיעה לסיפוק או לא. ואני לא יכולה להגיד לו כי הוא כבר חושב שהוא לא מספק אותי, הוא יודע איך לחמם אבל לא יודע איך להמשיך, אני אוהבת אבל לא יודעת איך להגיע לסיפוק אולי זה משהו בי אז אני צריכה תשובות האם זה תמיד כואב בפעם הראשונה ובפעמים שאחריי? איך אפשר להגיע לאורגזמה? אף לא הצלחתי לספק את עצמי (המבין יבין!)

רותי ב.

New member
מלאכית,

כאב בפעם הראשונה הוא לגיטימי, וברור שכאשר התנאים פחות מלחיצים כמו בחדרך או בחדרו מרגישים גם יותר רגועים. קראתי באיזה מקום שכאשר גם בפעמים שלאחר מכן כואב, הכאב עלול לנבוע מזה שקרום הבתולין לא נבקע לחלוטין בפעם הראשונה, אלא רק נמתח. ואז חשים כאבים גם בפעמים הבאות, אבל בררי נקודה זו אצל רופא נשים. לא חייבים להרגיש אורגזמה בפעמים הראשונות, ודאי שלא בפעם הראשונה. עד כמה שזה נשמע עצוב שמעתי על נשים שמעולם לא חוו אורגזמה. ככל שתלמדי להכיר את עצמך יותר, כך גדלים הסיכויים לחוות אורגזמה. מסכימה לכל מה שאמרו לך קודמותי לגבי החשיבות הענקית של התקשורת הפתוחה עם בן הזוג, כתנאי חיוני והכרחי לכל סוג של יחסים. מאחלת לך הנאה מרובה ותקשורת טובה עם הקרובים אליך, ועם עצמך.

למעלה