גם ברפואת שיניים!עובדי זבל וקברנים|
אין עלייך גברת scalla,(אפרופו,זה סקאלה או סחאללה בעברית??) התגובות שלך מדהימות אותי כל פעם מחדש..בד"כ אני מתעלם,אבל היום באמת משעמם לי. אמר פעם סיני חכם:" דבר,רק אם אתה בטוח שמה שיש לך להגיד מעניין יותר מהשקט",תפנימי. לענייננו,הזכרת שני תחומים שמשרתים האחד את השני,עיצוב תעשייתי ועיצוב גרפי/אנימציה (תקשורת חזותית) לא למדתי באורט ואיני מכיר אנשים שלומדים שם.אני לומד עיצוב תעשייתי בפוליטכניקו במילנו,שנה שלישית. לא אפתח כאן את הדיון מהו עיצוב תעשייתי ומהי תקשורת חזותית,מאמין שאחרי שנת לימוד בתחום קיבלת תמונה כללית, על אף שבמהלך הלימודים בעיצוב תעשייתי תקבלי כלים חשובים חופפים לאלו שתרכשי בתקשורת חזותית,לא תעמדי בקנה אחד עם אלו שהתמחו בתחום,ובו בלבד,לעומק.אני לא רואה טעם בלימוד עיצוב תעשייתי ובהשלמות בסיום התואר,כל עוד כבר עכשיו,אחרי שנה,מדברייך דיי ברור שאת ההחלטה כבר לקחת,את מתעניינת בעיצוב גרפי ואנימציה. מכאן הדרך קצרה...מכיר אינספור סטודנטים שעברו מתחום אחד לאחר החופף לו במהלך השנה השנייה,השלישית.. כל לימוד,בכל תחום שהוא הוא נכס..אבל החיים קצרים,ואם ברור לך מה מעניין אותך,כדאי להתמקד בו. הייתי ממליץ לך לא להסתמך על דבריי היועצת,ולנצל את חופשת הקיץ ואת חודש ספטמבר לנבור בפורומים של עיצוב גרפי/אנימציה,ללכת לאוניברסיטאות,לשמוע סטודנטים (שמתבכיינים ברובם,בכל תחום...) ולקבל תמונה כוללת יותר שתקל עלייך את קבלת ההחלטה לאן להמשיך,עשית כבר את חצי הדרך... בהצלחה!