מחפשת 2 דברים

arielb

New member
מחפשת 2 דברים

את השיר שזבוב שר בסדרה גם את השיר וגם את הקליפ אם יש.... בנוסף מחפשת את המילים של השיר שבלן ופקונדו שרים ESTOY LOCA

לא קשה...

המון שירים תמצאי באודיו גלקסי את הקליפים והכל אני לא יודעת אבל נראה לי שבקישורים תוכלי למצוא משהו מעניין אהה! ובאודיו גלקסי תחפשי תחת השם chiquititas..... והנה כמה קישורים מנט אקס
חן ורוני

arielb

New member
איך קוראים לשיר של זבוב? בונוסף

זקוקה למילים של השיר ESTOY LOCA

לשיר קוראים

טו ואסו! אני לא בטוחה איך כותבים בספרדית.. אבל אלה אתרים טובים! אני הורדתי את אסטוי לוקה מאודיו גלקסי

keren007

New member
טוב אז ככה....

לשיר של זבוב קוראים: no puede ser ואת המילים של אסטוי לוקו את יכולה למצוא באתר הזה. פשוט כנסי לקטגורית השירים, עונה 4, ושם תבחרי בשיר...

keren007

New member
או שלא....... הנה:

הבאתי לך אותן עד לפה: ESTOY LOCO No se que me pasa contigo ayer solo eras mi amigo no sי si te pasa lo mismo tal vez ni te fijaste en mi yo se que me pasa contigo mi cuerpo no sabe mentir te miro y te hablo te siento en mi piel no dejo un segundo de pensar en ti. CORO Y estoy loco, loca quedי loco, loca ni un segundo te fuiste de mi y te pienso y te nombro imagino que llegas tu pelo revuelto, me besas y dices que loca estoy Loco por ti, loca por ti. No se que sera de maסana Hoy es un dםa especial me late en el cuerpo tu beso me arde y el sol brilla mבs. Yo sי que serב si te espero los dos sentiremos igual tu piel y mi piel encendiendo este fuego llegar hasta el cielo serב.

keren007

New member
טוב נו...

אז המילים קצת מבולבלות! עדיף שתיכנסי כבר לאתר שנתתי לך...

4ever in love

New member
מילים לשיר בשביל arielb

אני מוסיפה לך קובץ עם המילים לשיר אם יש בעיות עם הקובץ תשאירי לי הודעה בפורום או בצורה הבאה: איסיקיו: 133626104 מסנג´ר: [email protected] מקווה שעזרתי לך! =)

4ever in love

New member
תשובה2 ל-arielb

זו שוב אני - מושית, ששלחתי לך את המילים... זה בהודעה פה לפני זו בתור קובץ... לשיר הראשון שלו קוראים: EL BESO ולשני: NO PUEDE SER

לבי

New member
estoy loca

אם את משיגה את השיר תשלחי לי אותו באי מייל. please

4ever in love

New member
תשובה3 ל-arielb

קודם שמתי לך את המילים של בלן ואלחו ויש לי את השירים של זבוב וגם של בלן ואלחו, אם את מעוניינת, גם מילים וגם את המוזיקה

משהו אחר!

למישהו יש את המילים בעברית של השיר "פימפולו" או כידוע לכולנו: "טורין טורין" TaLi

nIcKiTa

New member
ברור שיש

תכני לאתר הזה ואז ל-->שירים-->קריוקי-->פימפוז´ו(פימפולו רק כותבים) יש גם דרך קצרה יותר בלי לבדוק קריוקי! אבל כיף לשמוע מגינה מתנגנת ברקע *_*
חן

למעלה