מחפשת
לצימר רומנטי בצפון

BABELICIOUS

New member
מחפשת ../images/Emo91.gif לצימר רומנטי בצפון../images/Emo41.gif

לא משהו יקר מדי. אני כבר שעתיים חולמת כשאני מביטה בצימרים שבאתר של צימרים בגליל אבל גם הייתה כתבה על אכזבות מצימרים, שלא היו כל הדברים שהבטיחו באתר, אז אשמח להמלצה שלכם.
מראש

BABELICIOUS

New member
אופסי

'תכוונתי לשים את זה דווקא בפורום אחר, אבל hey what da hek , אולי גם אתם מכירים

sh a ch a r

New member
שני צימרים שהיינו בהם ונהנינו

אחד זה הצימר של רונית בחד נס (מערות אבן או ביקתות. קיטץ' בטירוף). זה יותר רמת הגולן מאשר הגליל, אבל גם טוב. נוף על הכנרת ומקום שהבעלים משקיע בו (לפחות לפני שנתיים). עוד אחד שבו היינו לא כל כך מזמן זה "הרוח הגלילית" במושב הגורן. גליל המערבי. יש בעיה קלה של מקומות באיזור לאכול (יש את עכו, ובערך זהו). המקום עצמו מאוד נחמד (היו לנו טיפה בעיות מים חמים, אבל אני מניח שזה משהו נקודתי). בקתה חמודה, נוף על הואדי שבו נמצא המונפורט. בקתות מבודדות. כשהיינו שם בנו למעלה בקתות אבן, יכול להיות שהן כבר מוכנות. בתקוה שעזרתי. שחר

BABELICIOUS

New member
../images/Emo51.gif רבה. בינתיים גם קיבלתי

מחבר של בן זוגי על "הבקתה של זהבה" במחיר זול ובאתר זה גם נראה מדהים. נבדוק ונראה.... כאמור תודה רבה

moi24

New member
אמירים

נוף מהמם ואנשים כל כך נחמדים שזה כבר לא אנושי...

תלוי במקום-צירפתי לך קישור של כל

מקומות הנופש באמירים. תבחרי מה הכי מוצא חן בעינייך יש צילומים מרהיבים ובחלק מהמקומות פירסמו גם מחירונים.

אישון36

New member
לא יודע מה זה לא יקר

יקר אבל שווה. "בוסתן נדב" בעמוקה. קיבלתי את זה פעם תמורת זיכוי היה חלום. אישון. בוסתן נדב.

BABELICIOUS

New member
כבר הזמנו מקומות ובסוף החלטנו

על ההמלצה החמה שקיבלנו מחבר של בן זוגי. "הבקתה של זהבה" שלפי מה שהוא אומר, מה שמבטיח האתר שלה זה אפילו פחות ממה שבמציאות וגם מחיר לא יקר בכלל. 2 לילות, חצי פנסיון 750 שקל.

אישון36

New member
יש פתרון נוסף

שהוא לא רק זול אלא גם קסום לחלוטין. קוניםפ אוהל (אני רציני) אני מדבר על אחד מובחר ב 350 ש"ח. קונים מזרן זוגי (מתנפח). מביאים מזרוני גיבוי דקים (זה יתפנצ'ר מתישהו). ונוסעים למסלול רווי מיים. לדעתי זו חופשה חלומית. בכסף שנחסך אפשר לאכול במסעדות....... או לקנות ציוד דייג ולתפוס דגים. בעיני חלום. אישון. חייק הטבע.

למעלה