מחפשת
על

• פותח הנושא friga
  • פורסם בתאריך

friga

New member
מחפשת ../images/Emo91.gif על

משקה משהו...הצעקה האחרונה משהו טעים ומיוחד. ואשמח גם שתסבירו לי איך מכינים. שרון

a1b

New member
איזה טעם את אוהבת

בשמחה , אבל תגידי איזה סוג את אוהבת חמוץ מתוק על בסיס שמנת? אקזוטי....?.? תני כיוון ואשמח לענות לך

lady parket

New member
האמת ש.....

מי שכתב לי את ההודעה לא יודע שאני לא מבינה במה טוב עם מה.... אני למשל מילצרתי לראשונה בחיים שלי..ועוד בקייטרינג מפואר.. אז אמרו לי לשאול את האורחים "אפשר להציע לכם משהו מהבר?תוסס?קל? אלכוהולי?קפה? בקיצר....אשמח אם תמליצ\י לי על משהוטוב...... לא משנה מה.

vassily

New member
...

בשביל מה יש לך ברמנים במקום שאת עובדת אם לא בשביל למצוא מה להכין לאנשים שאת ממלצרת להם? אם הם אומרים לך שתכיני להם סתם איזה קוקטייל אז הם רוצים משהו צבעוני ובטח גם עם טעם מתוק כל דבר אחר שהם אומרים קוקטייל חזק מתוק חמוץ ובלה בלה בלה תגידי לברמן אצלכם שעובד אם המלצרים מה אמרו לך והוא כבר בעצמו צריך לדעת מה להביא להם לא את אם היית יודעת בעצמך אז בשביל מה צריך את הברמן... אל תתעמקי בזה תני לברמנים שעובדים איתכם לחשוב על מה להביא לך להגיש להם כבר...

lady parket

New member
זה לא קשור

אני לא מצפה מעצמי לדעת.. זה סתם מסקרן אותי. אז אני אשמח שתענו לי!

a1b

New member
הנה לך דוגמא

1 וחצי- אבסולוט ציטרון חצי - קירסאו חצי- סאוור חצי- מי סוכר 1 וחצי - חצי חצי - שזה שמנת וחלב יחד במינון של חצי חצי. נסי את זה, תגידי אם אהבת

a1b

New member
לא מורגש

הציטרון לא ממש מורגש, אבל תמיד אפשר לשנות לוודקה רגילה

למעלה