מחפשת...

• פותח הנושא D221
  • פורסם בתאריך

D221

New member
מחפשת...

היום אני מתחילה בחיפושים אחר מקום עבודה חדש באזור המרכז, עדיף תל אביב. אחרי שסיימתי איזשהו פרוייקט בצפון אני מתפנה ומתמקדת במעבר למרכז. מקום לשים ת'ראש כבר יש, עכשיו צריך מקום עבודה, עד עכשיו סחבתי במקום הקודם כי לא היה משהו אחר, אני מקווה שיום שישי הקרוב יהיה האחרון שלי במקום אותו ניהלתי עד לפני חודש. אף פעם לא הייתי ממש חזקה במקומות בילוי בתל אביב ובשנים האחרונות במיוחד, אני לא ממש מכירה את הסצינה התל אביבית. אני מחפשת מקום שעובד כל השבוע, אבל לא פאב שכונתי רגוע, אלא משהו חיי עם ליינים ומסיבות שונות, מקום שעובד חזק. למישהו יש המלצה? יש חיה כזו בכלל? אני ממש לא מכירה מקומות בילוי בתל אביב, וגם אם כן אז רק בשם... יש לי את המקום הקבוע שלי באלנבי וחוצמזה לא ממש יצא לי לצאת לברים\מועדונים בתל אביב ב3 שנים האחרונות. יש לי ניסיון בהיי ווליום, לא מפחדת מעבודה קשה... מחפשת מקום שעושים הרבה כסף כל ערב, לפחות 5 משמרות בשבוע. אם מישהו יכול להמליץ על מקומות ששווים בדיקה, אני אשמח תודה. ... מצאתי מתי לעשות סבב ברים לחיפוש עבודה - בסיינט פטריק דיי...

Angel 0gasta

New member
תנסי את הקזינסקי ואת האקדמיה , מקומות שעובדים

חזק כל השבוע למיטב ידיעתי. יש גם את הברקפסט והמנטל , ששם מפוצץ והברמנים מיליונרים אבל אני די בטוחה שהצוות שלהם סגור מבחינת בר

D221

New member
תודה, אני אבדוק אותם היום ומחר

היום לא נראה לי הכי חכם, בגלל סיינט פטריק דיי המקומות יהיו די עמוסים ולמנהלים לא כל כך יהיה זמ להתחיל לדבר עם מחפשי עבודה

maxfain

New member
קודם כל

תחסכי לעצמך את ההליכה לברקפסט ולמנטל. אם את מחפשת "מסיבות", תנסי באזור יד חרוצים, שבתוך המתחם הברמנים של הנייט עושים הכי הרבה כסף, ג'וליאני, וואלאס וקריסטל גם כסף מעולה. יש גם את אזור הנמל, כדאי לך להתחיל באחד מהמקומות העונתיים, שבקרוב מאוד ידפיסו שם מזומנים על הכיפאק (גלינה, שלוותא, סיבריז), בעונתיים יש בד"כ, שוב, לא תמיד, קהל יותר איכותי. באותו מתחם יש גם את הגוגו, אבל יש כמה ליינים של ילדים והם נלחמים על טיפים. באזור אלנבי, תחסכי לעצמך - אין כסף, חוץ מ2 מקומות ושניהם בתפוסה מלאה. לילינבלום/נחלת בנימין - על הכיפאק דווקא, ממליץ לך לנסות באברקסס, הם גם פותחים עוד מקום ואני חושב שהם סוגרים צוות עכשיו. באופן כללי, אם את מחפשת רק כסף, ולא אכפת לך משום גורם אחר (קהל מזוויע ברמות קשות, להלחם על כל שקל, צוותים גדולים, טחינת צעירות וכו') אז ברוכה הבאה לת"א.

D221

New member
וואוו, תודה מקס..

אתמול טל עשה לי סיבוב קטן בכמה מקומות, היום אני חושבת שאני אבדוק את ההמלצות שלך ונקווה לטוב... כבר עבדתי בתל אביב בעבר כך שזה לא זר לי לחלוטין, אבל זה היה מזמן
אני לא מפחדת מעבודה קשה אבל כן חשוב לי שהמקום יהיה סבבה, הקהל יהיה סבבה, שיהיה כיף לבוא לעבוד כל יום ולא סיוט, אחרת מה מבדיל אותנו משאר המתפרנסים? בכל מקרה, תודה רבה, ברוכה הנמצאת

בקריסטל מחפשים ברמנים

למיטב זכרוני. אחלה טיפים אם לא אכפת לך מהאנשים (אם אפשר לקרוא להם ככה..) שמגיעים לשם אז את יכולה להרוויח הרבה כסף!

חחח אני מבינה שלא יצא לך להיות שם...

מממ יותר מדי ערסים בואי נגיד. אבל המקומות עם הטיפים הכי טובים זה בדרך כלל אזור יד חרוצים - קריסטל, ג'וליאני, נייט, קזינסקי, הגולדה (ווקס לשעבר) גם עובד טוב, הזטה.. בקיצור אם טיפים זה מה שחשוב אז תנסי במקומות האלה.

D221

New member
דווקא ערסים

הם הטיפרים הכי טובים, זה קטע של 'שופוני' כזה. כבר התרגלתי לשמות כינוי - פרח, ממתק וכדומה אז אין לי בעיה איתם
ולא מעולם לא הייתי ולא שמעתי על המקומות שציינת, תודה, אני אבדוק אותם במוצ"ש או בראשון, אולי עדיף להתקשר לקריסטל ולקבוע ראיון לפני שהם כבר ייסגרו על מישהו אחר... היום חזרתי דרומה לעבוד במועדון שלי (שבוע אחרון אני מקווה) במסיבות פורים של השבוע. חג שמח

אפשר לשאול באיזה מועדון את עובדת?

וכן ערסים תמיד נותנים תטיפים הכי טובים בדרך כלל :) ולפי דעתי אל תתקשרי, תלכי לשם שיראו אותך פנים מול פנים. זאת השיטה הכי טובה.

D221

New member
...

רציתי להתקשר כי לא ייצא לי להגיע לשם עד יום ראשון או שני, ערסים ותיירים ללא ספק הטיפרים הכי טובים, ואני עובדת במועדון בדרום. אתמול היה נחמד, היום הפסקה ומחר עוד אחת. יאללה פורים!!!!!

למעלה