מחפשת

laccepte

New member
מחפשת

הי, לפני קצת יותר מחצי שנה קניתי ipod classic 80 GB שלמרבה הצער מצא את מותו בנסיבות טרגיות (טביעה..אל תשאלו) קיצר עכשיו אני רוצה לקנות אייפוד/mp3/mp4 נגן כלשהו חדש. קיצר, יש המלצות לנגנים כלשהם בסביבות ה30-40 GB (חיפשתי בזאפ ולא מצאתי בכלל) בגלל ששובפם 80 GB זה קצת יותר מדי בשבילי
שיהיו טובים ואמינים וכמעט הכי חשוב כיפיים? מחיפוש לא ארוך מדי בזאפ ראיתי שיש או את האייפודים הכבדים של 80+GB, או כל מיני בנפח ממש קטן (עד 16 GB), אבל ההבדל מחירים בין אלו לאלו מאד קטן (200+ ש"ח) ככה שכבר שווה לי לקנות את האייפוד אם אני רוצה משהו עם נפח מכובד.. אז המצב באמת כזה או שיש עוד אופציות? יופי ממש תודה:) וסתם ככה, כדי להשתמש באייקונים:
טו
בשבט
שמח

יש לך כל מיני נגנים בעלי 32GB

כמו הzen וVIEW. חוץ מזה יש לך נגנים בעלי מקום להרחבה[גם לview יש, אגב] כמו הD2 שאת יכולה לקנות אותו ב16 ג'יגה ולהוסיף לו כרטיסי זיכרון. אה וכן, יש לך גם את הzune שמבוסס דיסק קשיח לעומת הנגנים הנ"ל.

יאיר B

New member
איפוד קלאסיק כיום בא עם 120GB בלבד.

קיבולות אחרות הן דגמים ישנים יותר. הנאנו הם מבוססי פלאש שיקר יותר מדיסקשיח (שהקלאסיק מבוסס עליו). בעיקרון הפלאש זה מה שהולך היום. דיסקשיח מתחיל להיות קשה להשיג (יש את הקלאסיק עם 120GB וארכוסים עם יותר מזה ומסכים גדולים בגלל שהם מיועדים לוידיאו). האפשרות האחרת היא כמו שנועם כתבה, נגן עם הרחבה (ואז צריך לקנות כרטיס הרחבה בקיבולת הרצויה, למשל אם קונים נגן עם 32GB + כרטיס של 16GB מקבלים סה"כ 48GB זיכרון שזה לא רע בכלל, בעתיד יצאו גם כרטיסים של 32GB).

למעלה