מחפש אהבה, דווקא פה! (מישהי?)

litteljoni

New member
מחפש אהבה, דווקא פה! (מישהי?)

למה דווקא פה? בגלל שאני מאמין גדול של אהבה, בגלל שאני מחפש כל כך את הדבר הסוחף הזה, בגלל שזה טעם החיים האמיתי, בגלל שבשביל זה אני חי, בגלל שזה יכול להיות דבר נפלא ולא שלילי (עם האדם הנכון), בגלל הסבלנות שיש לי, בגלל הרצון העז, בגלל שהגיע הזמן.. בגלל האהבה! אני בן 30, אזור ר"ג, עוסק בעיצוב, חי את הרגש וההיגיון, נראה בסדר גמור, ומחפש מישהי שתשלים אותי - שתהייה אמיתית, סוחפת ונסחפת במובו הטוב, מלאת חיים ושמאמינה באהבה, שנראית טוב (חשוב רזה ונשית..אסטטית) שלמרות הכל לא מפחדת ומאמינה באהבה, רק אהבה! רק אם את באמת כזו, תכתבי לי - [email protected]

spooni

New member
ב 9:29 בשישי בבוקר אתה מחפש?

התחרפנת ? נראה לי שחוסר האהבה והריקנות חירפנו גם אותך ...

ולמה רזה זה כל כך חשוב?

אתה מפספס את כל אלה שהן לא כל כך רזות אבל נשים מדהימות. כנראה שאם החיצוניות כל כך חשובה לך אז אתה תמשיך לחפש עוד הרבה זמן... בהצלחה.

כן, זה גם מה שאני חשבתי...

הענין הוא, אם להיות כנות, שגם אנחנו קצת עושות את הפשיזם הזה.. למשל בהקשר לכושר ההשתכרות שלהם, הגובה שלהם, יש נשים שלא סובלות בחורים שעירים וכאלה מין... יתכן שבני אדם צריכים להפסיק כבר להתייחס לעצמם כאל מוצר בשוק.

זה מה שהחברה מלמדת אותנו

לשפוט לפי המראה... פעם שמנות היו ממש באופנה - זה הראה שיש לה מספיק כסף לאכול ומותניים בשביל להיות בהריון... היום צריך להיות כמה שיותר שדופות ומקלות כדי שגברים יגידו שאת חתיכה. מישהו מוכן להסביר לי מה יפה בבת 25 שנראית כמו ילד בן 12? שרואים לה את הצלעות? ושהבטן שלה מקרקרת כי היא לא אכלה שבוע? מה? מה סקסי באישה שלא נראית כמו אישה אלא כמו קולב מהלך?...

E D G Y

New member
אז מה, גם אני לא יכולה להיות עם גבר

שמן או אפילו מלא. זה דוחה אותי, מה לעשות... כל אחד וההעדפות שלו. מותר.

ומה אם הוא אדם נפלא?

את צודקת, מותר. לא על זה הויכוח. הטיעון שלנו הוא על זה שאנשים באים ובנואשות עמוקה מדווחים שהם לא מוצאים בני זוג. שהם כמהים לבני זוג וכדומה. ואז מתברר שיש להם רשימת תנאים שחבל על הזמן. האם לדעתך לא קיימת אופציה שזאת הצורה הסודית שלהם לדחות פחות או יותר את רוב האופציות? כשאת דוחה גבר שמן או מלא - ובמקרה הוא אדם נהדר - את באמת יכולה להחמיץ בדרך את הגבר שלא היה פוגע בך, נוטש, נותן לך להרגיש לבד..... גבר אמיתי, לא שרירן מחדר כושר. הטיעון שלנו לא בא ממקום של איכסה פיכסה נונו נו לא אוהב שמנות... הטיעון בא לומר שאולי אנחנו לא באמת מפנים מקום לזולת בתוכנו .

litteljoni

New member
זה מאוד פשוט ומאוד לא שיטחי

לכולנו חשוב הפנימיות והחיצוניות של בן הזוג, כולנו נמשכים לדברים שונים (עם או בלי קשר למוסכמות חברתיות\אופנתיות וכו'), אני נמשך לנשים שהן נשיות, שבשבילי זה אסטטיות, יפות (פנים, לא רק גוף), עדינות, רזות ועוד כמה דברים, אבל זו לא תבנית וזה יכול להופיע באינסוף אפשרויות וצבעים. לגלות את האדם שמולך לוקח זמן, צריך להכיר אותו לעומק להרגיש את החיבור (וכולנו יודעים ש5 דקות של שיחה אמיתית פנים אל מול פנים יתנו המון, הרבה מעבר לחיצוניות או תמונה) אבל, ופה בא ההסבר ל"אבל" הגדול - חיצוניות יותר קל לבדוק מפנימיות, בגלל זה זה בסדר לבקש תמונה, בגלל שאם יש בבן זוג את הפוטנציאל שאנחנו מחפשים אז אפשר להמשיך וכו וכו... זה לא מקום להכרויות אולי, אבל לכל המלאות - יש לי גם חברים שאוהבים מלאות ואם לכן יש חברות שיותר עונות להגדרה.. אז.. אולי כולם פה ידאגו לכולם וביחד נעשה את העולם הזה יותר שמייח ?(טוב פה נסחפתי..) אבל הרעיון ברור..אני חושב.. רק אהבה.

מסכימה עם רוב דבריך

רק אני חושבת שהחמצת את הטיעון המרכזי שלי. לא התרעתי על שטחיות טענתי טענה שונה לחלוטין שאליה בכלל לא התייחסת: ומה אם ה"טעם" אינו אלא דרך מסוימת להרחיק אופציות קבילות וממשיות לזוגיות.... זה לא שטחי בכלל - דווקא בא מעומק התת מודע.

spooni

New member
זה לא רק פה ...לפני חצי שנה הוא

חיפש גם בפורורמים אחרים

אולי זה סקסי ואולי לא

מה שבטוח זה שיש המון המון המון מערכות כלכליות שעושות טונות של כסף מזה שאנחנו חושבות כל הזמן רק איך להיות יותר רזות, יותר יפות, יותר סקסיות ויותר בלונדיניות. המון המון רווחים = מליארדים. תעשיות שלימות על הטימטום שלנו.

litteljoni

New member
תקשיבו, בנות..

לכולנו חשוב הפנימיות והחיצוניות של בן הזוג, כולנו נמשכים לדברים שונים (עם או בלי קשר למוסכמות חברתיות\אופנתיות וכו'), אני נמשך לנשים שהן נשיות, שבשבילי זה אסטטיות, יפות (פנים, לא רק גוף), עדינות, רזות ועוד כמה דברים, אבל זו לא תבנית וזה יכול להופיע באינסוף אפשרויות וצבעים. לגלות את האדם שמולך לוקח זמן, צריך להכיר אותו לעומק להרגיש את החיבור (וכולנו יודעים ש5 דקות של שיחה אמיתית פנים אל מול פנים יתנו המון, הרבה מעבר לחיצוניות או תמונה) אבל, ופה בא ההסבר ל"אבל" הגדול - חיצוניות יותר קל לבדוק מפנימיות, בגלל זה זה בסדר לבקש תמונה, בגלל שאם יש בבן זוג את הפוטנציאל שאנחנו מחפשים אז אפשר להמשיך וכו וכו... זה לא מקום להכרויות אולי, אבל לכל המלאות - יש לי גם חברים שאוהבים מלאות ואם לכן יש חברות שיותר עונות להגדרה.. אז.. אולי כולם פה ידאגו לכולם וביחד נעשה את העולם הזה יותר שמייח ?(טוב פה נסחפתי..) אבל הרעיון ברור..אני חושב..

litteljoni

New member
במקרה נתקלתי בשם של הפורום הזה ו..

חשבתי לעצמי שאולי היא מסתובבת פה, האחת שלי.. שאולי גם היא במקרה פה ולא בקטע השיטחי\מיני\קיטשי וכו.. אלה בגלל שיש לה לב ענק שלא מצא את הבית הנכון...

למעלה