מחפש אהבה חדשה

דרורk

New member
מחפש אהבה חדשה

שלום לכולם אחרי תקופה ארוכה של מערכת יחסים שבסוף השתבשה והסתיימה מצאתי את עצמי יושב ומביט לבד בכוכבים ועושה את חשבון הנפש שלי לגבי העבר והעתיד. החשבון הוא ארוך ומלא טעויות מבחינתי. טעיתי לא מעט אבל גם הוטעתי מבחינת בת זוגתי. לקחתי את מלוא האחריות על כך והגעתי למסקנה שאני מחפש ורוצה אהבה חדשה. שם אני מקווה לא לטעות יותר. אם מישהי מעוניינת לנסות אהבה חדשה עם גבר חדש היא מוזמנת להשאיר אצלי בתיבת המסרים הודעה שהיא מעונינת לנסות ומשם נמשיך הלאה בדרך למצוא את האושר המושלם. דרך אגב...אני כשלעצמי גבר די מושלם אבל לא מושלם מידי (מקווה שהמסר הובן
)

ברוך הבא

ואל תתרכז בלא לטעות תתרכז בלחיות כמובן, אסור להפרד משיקול הדעת אבל בלי טעויות פה ושם, החיים לא מעניינים...

jdpworld

New member
מחפש זה נחמד

רק אהבה זה לא תיק או מצית,שמת בצד ונשכח...תדליק האור וישר תמצא. בכלל,בגדול.לחפש ממש מיותר,אפילו סותר הרעיון...תהיה אתה,תרחיב מעגל החשיפה.ואם טיפ טיפונת של מזל,תמצא אותך האחת שאתה,זה הכוס תה שלה...ככל שתתעקש לחפש,להפנים וללמוד שעורים.ללבוש ולהוריד מסכות חדשות של הבנות ישנות,תתגלגל לך באותה מעגל משוויץ,של חיים בעיגולים...

דרורk

New member
תמיד למדתי שאם מחפשים...

או לפחות מנסים שאז גם מוצאים או אפילו זוכים
בכל מקרה האהבה בעיניי הרבה יותר חשובה ויקרה מתיק ומצית כך שאני מאמין שאם אתאמץ לחפש אז לבטח גם אמצא. אבל בלי קשר לזה אני חי את חיי במעגל חברתי גדול ומיוחד כך שבעצם החיפוש כאן ובכלל מגדיל לי את המעגל הרבה יותר מהקיים... בוקר טוב ומיוחד

חניר35

New member
מסכימה איתך בהחלט!בהצלחה לשנינו...

אומנם גורל ומזל זה נפלא אבל אני בדעה שגם צריך לעזור טיפ טיפה. יכול להיות שאותם מיועדים לא שכנים שלכם או מכירים את הדודה ואם מרחיבים את מעגל ההכרות זה יכול להגיע מעוד כיוונים אז למה לא?

snow white 7

New member
מסכימה לכל מילה ../images/Emo45.gif

תמיד כששואלים אותי מה אני מחפשת, אני עונה שאני לא מחפשת... אני יודעת מה אשמח שיהיה לי, אבל חיפוש פוגם במטרה. אני נהנית ממה שיש ובוחרת פעילויות שעושות לי טוב, ואם תוך כדי כך אפגוש את "האחד", מה טוב

דרורk

New member
כל אחד והאמונה שלו...

על איך מגיעים ונוגעים באהבה. אני יכול רק לאחל לאלו שמחפשים ולאלו שלא... שהאהבה תיגע בהם כמה שיותר מהר ובכייף.

ניאו30

New member
אני מבין את מה שאת וקודמך אמרתם

ואמרו לי את זה לא אחת,אבל... מה עושים שלא מדובר באיזה עניין של "ואם...אז מה טוב" אלא מדובר בעניין שאתה יודע שהכי חסר לך בחיים,שאתה זקוק לו בצורה ממש חזקה כדי להרגיש שלם עם עצמך,ממשהו שתמיד לא היה לך. אתה(אני) מבין שככה העולם עובד,אבל הלב שלי מושך אותי לכיוון הזה, לכיוון של חיפוש...איך מרפים מדבר כזה?

ניאו30

New member
ועוד הבהרה לגבי העניין אצלי

(וביחוד לאור ההודעה האחרת שפתחתי). אחד הדברים שעזרו לי הוא שכן בניתי לי עולם מחוץ לעולם החיפוש אחר אהבה, ואני מאוד נהנה ומוצא את סיפוקי ואפילו אושרי מהעולם הזה,אבל יחד עם זאת הרצון לחפש נשאר כשהיה,ומאוד קשה לי להרפות מהרצון הזה גם עכשיו.

snow white 7

New member
האם אתה מדבר עכשיו על עצמך....

או על הידידה שלך? אני מאוד מבינה שיש תקופות שהקשר הזוגי זה הדבר שהכי חסר בחיים, והלב מושך לכיוונים של אהבה. אהבה וקשר זוגי בריא זה דבר נהדר. אבל אינני מאמינה שבאהבה מדובר על שני חצאים שמרכיבים את השלם, כי זה אומר שאנחנו פגומים כשאנחנו לבד... אהבה היא בעצם שני שלמים שיוצרים ביחד שניים, שלושה שלמים ואפילו יותר, תלוי בעוצמת ואיכות הקשר. אז אם אתה, הידידה, או מי שזה לא יהיה, מרגיש שהוא לא שלם כשהוא בלי זוגיות עד שזה מכרסם כל חלקה טובה בנפש, אני מציעה לאזור את הכוחות, לקרוא ספרים בנושא ולנסות ליצור משמעות ותוכן לחיים. ואם זה לא הולך לבד, תמיד אפשר ללכת ליעוץ מקצועי, זה לא בושה.

ניאו30

New member
אמממ...מישהו כאן לא קראה עד הסוף

הנה,תקראי שורה אחת מעל תגובתך ואולי זה ייתן לך תשובה

בוקר אור דרור....

ברוך הבא..לעולם הסינגלים שצחפשים את המטמון. {או שלא? תלוי איך מסתכלים על זה}

דרורk

New member
אני מחפש את המטמון

ואני מאמין שגם אמצא אותה
בוקר טוב גם לך אקסייטרית

למעלה