מחפש אוזניה טובה לטראו 650

פלנטרוניקס 640 היא מ-ע-ו-ל-ה

אני משתמש באוזניה הזו והיא מדהימה באיכותה ויחס התמורה/עלות שלה הוא משובח. היא עולה 475 ש"ח. ראיתי שיצא דגם חדש 645 (כמעט אין הבדל) ואינני יודע אם הוא קיים בארץ

Yuvalkosh

New member
לא מצאתי את זה בזאפ

איפה קונים את זה? וזה בלוטות', נכון?

Yuvalkosh

New member
אומרים עליה דברים לא כל כך טובים

שהיא נופלת הרבה מהאוזן ולא נוחה... http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=371452

קראתי ואינני מסכים עם רוב הביקורות

נראה לי שאלה שהאוזניה לא הייתה נוחה להם לא משתמשים בה נכון, גם לי לקח זמן להבין איך להשתמש בה בנוות, כשלומדים זו האוזניה הכי נוחה שיש. חלק הג'ל שנכנס לאוזן (בא ב 3 גדלים) מאוד נוח. אין צורך כלל בקשת שמאחוריי האוזן. אני הולך עם הקשת הזו כי יש לי צליעה משמעותית אך אדם בריא לא יזדקק לה. אני הולך עם האוזניה מהבוקר עד הערב משתמש בה שעות רבות כל יום ללא בעיה והיא גם מסתנכרנת עם 2 מכשירי פלאפון בו זמנית.

אכן לא רעה

היא גם זולה מהפלנטרטניקס אך אין מה להשוות באיכויות. המוטורולה יושבת מחוץ לאוזן ואיכות השמע הרבה יותר נמוכה אך זו אכן אוזניה לא רעה.

AYELET1

New member
לאחרונה אני משתמשת באוזניית ג'אברה

250 (אני מניחה שניתן לחבר לטראו אך לא ניסיתי) בהתחלה סברתי שאאלץ לעבור ניתוח לעיצוב האוזן
על מנת להשתמש באוזניה בלי שהיא תעוף לי מהאוזן, אך גיליתי (תודה לעומרי האוזר שהראה
) שהיא יציבה ויושבת היטב. גם לה חלק עשוי סיליקון המגיע ב-4 גדלים שנכנס לאוזן, כך שהקול חודר דוך למוח... יש הסוברים שהיא גדולה ונראית מוזר על הראש. לי זה לא מפריע כי ממילא לא רואים אותה עלי (השערות מסתירות). מה שכן אני סבורה שלעיתים מביטים עלי באופ ן קצת מוזר ברחוב כשאני "מדברת לעצמי" כביכול...

מדובר באוזניה גדולה וכבדה

אם נוח לך איתה אחלה. היא אכן טובה מאוד אך לי היא לא הייתה נוחה. בדקתי גם את הג'ברה הקטנה והיא הייתה פחות נוחה לי מהפלנטרוניקס והיא גם יקרה מאוד (באזור ה 700 ש"ח) כך שבסוף רכשתי את הפלנטרוניקס.

AYELET1

New member
הג'אברה הקטנה באמת יקרה

בצורה נוראית. ה-250 אכן גדולה וכבדה אך אני מפסיקה לחוש בה אחרי זמן קצר מאד.

יקרה ולא שווה את המחיר

הסתובבתי עם שתיי האוזניות הג'ברה הקטנה והפלנטרוניקס. איכות השמע שלהם זהה או כמעט זהה אך הג'ברה עולה כ 50% אחוז יותר והיא גם פחות נוחה. לגביי הג'ברה הגדולה, למי שלא מפריע לו להסתובב עם דבר כזה על הגולגולת זו אוזניה מעולה. לי לא נוח להסתובב משקולת בגודל הזה.

AYELET1

New member
האמת שאני בכלל לא מסתובבת עם זה כל

הזמן אלא בעיקר בזמן נהיגה משום שלא מלהיב אותי דבר כזה על המוח כל הזמן

הערה לגבי האוזניה וה640

האוזניה לא תמיד נופלת מהאוזן. צריך פשוט למקם אותה כמו שצריך. עם הזמן לומדים אני לא שם אוה כל הזמן כי זה מוזר מדי (והכוונה לכל האוזניות BT). יש בעיה עם רעשים בסביבה עם WIFI אבל זה בגלל הטריאו שלא תומך בBT1.2. גם המרחק המקסימאלי בין האוזניה לטריאו די קצר. יותר משני מטר וכבר יש רעשי פופקורן. עם זאת, בהשוואות לא מעטות שקראתי אז יחסית זו אוזניה מעולה לשילוב עם הטריאו. בכלל הבנתי שיש בעיה לטריאו עם אוזניות BT. עו"ד פרטי - אם אתה בכלל לא נתקל ברעשים אז תודיע, יכול להיות שיש בעיה נקודתית עם האוזניה שלי ואז אפעיל אחריות.

אז ככה

אני משתמש בפלנטרוניקס עם 2 מכשירים סלולאריים בו זמנית (אחד מיתרונות הפלנטרוניקס). הטריאו היות שאינו תומך ב BT 1.2 יש לו טווח יותר קצר ולעיתים רחוקות קצת רעש (לא משהו בעייתי). עם המכשיר השני שכן תומך בגרסה 1.2 השמיעה היא חלקה לחלוטין והטווח גדול משמעותית. ניסיתי כמה וכמה אוזניות עם הטריאו והפלנטרוניקס משתלבת איתו נהדר, מהר ואיכותי יותר מרוב שאר האוזניות.

למעלה