מחפש אופניים מידה 61

מחפש אופניים מידה 61

שלום, אני יחסית חדש בעסק (התחרתי עם אופניים של חבר) ואני מחפש אופני כביש במידה גדולה (גובה 193 מידה 61-63). האם מישהו מכיר מישהו שיש לו אופניים במידה ושלי, ורוצה למכור כדי לעשות טרייד-אין או משהו? בנוסף, באיזה חנויות מומלץ לחפש? תודה מראש...

George39

New member
דוד...

דבר ראשון... אתה צריך שילדה בגודל 60, בלי שום ויקוח. אני רוכב בגובה 194 ואני רוכב על 60 וזה מתאים לי בול!! 63 זה ענק מאוד.. זה לאנשים מעל 2 מטר. מה מתקציב שלך כדי שאוכל לעזור לך יותר ספציפית...

oren_hershco

New member
../images/Emo4.gif המלצה מפוקפקת

מהסיבה הפשוטה שכל חברה מודדת אחרת, ולכן שילדת 60 ס"מ של חברה אחת יכולה להיות באותו אורך בדיוק כמו שילדת 59 או 63 של חברה אחרת (האורך הוא הגורם החשוב). אם אינך יודע מה מתאים לך, לך לחנות / חנויות מקצועיות. אם אתה מעוניין באופניים לא תחרותיים, אני מכיר מישהו בגובה 196 ס"מ שמעוניין למכור אופני טורינג של cannondale. אם אינני טועה - הדגם הזה, רק כפי שנמכר לפני מספר שנים. אורן

avitzurel

New member
איך אתה יודע?

מדידה של אופני כביש היא מאוד ספציפית וכוללת את הדברים הבאים: (רשימה חלקית 1. גובה כללי 2. גובה סטרנום 3. גובה מפשעה 4. רוחב כתפיים 5. אורך יד 6. גמישות לכל אחד יש מידה משלו ובטח שזה מתשנה בין החברות.

למעלה