מחפש אותך לרומנטיקה סוערת..

מחפש אותך לרומנטיקה סוערת..

אני בן 18.5 ניראה טוב עם דירה ריקה שמחכה לך. לא משנה בת כמה את אני יגרום לך להיזכר בצעירותך. אז אם את בראש טוב ומעונינת, תשאירי תגובה (לא תצטערי). צ`או...............

shlomie

New member
למען הנשים בפורום סקס...

מאהב... ככה לא תשיג כלום מאף אחת... סתם לידיעתך, נשים ``יותר מבוגרות`` כביכול, בנות 25+, יכולות ללמד אותך דבר או שניים על אומנות המיטה... ואני לא מאמין שמישהי תצליח ``להיזכר בצעירותה`` בעזרתך (להשתמש בך כאובייקט מיני, אולי, אבל לא יותר) אז להבא, תנסה להיות יותר רומנטי ולא מתנשא. ממני שלומי

catcat

New member
כל כך נכון!!!!

הי שלומי, אמנם חדשה פה (סיבוב ראשון בסך הכל) אבל תרשה לי להגיב אליך. נמאס לנו, הגברות מעל גיל 25, לקבל הצעות כאלה מבחורים שאין להם מושג בעינוג נשי. לדידם, סקס טוב מתמצה בדקה וחצי נשיקה, דקה וחצי סיבוב חזה (או מציצת פטמות, תלוי בהעדפה של הבחור) דקה וחצי הכנת הכוחות וקדימה הפועל! ומזה אנחנו אמורות להנות. אה, וכשאומרים להם מה אנחנו אוהבות, הם מסתכלים עלינו בהבעה של ``מה זה????`` ואומרים ``אבל כל החברות לשעבר שלי (שתיים וחצי. כל אחת שבועיים) אהבו ככה!`` והם עוד בטוחים שהם מאהבי הדור כי הם מצליחים למצוא את הדגדגן ללא עזרתנו. יופי, חביתוש. ולעשות איתו משהו אתם יודעים? לך תסביר. לא יעזור לכם, גברים צעירים. אולי אתם יכולים להחזיק יותר זמן מעמד תוך כדי הקטע עצמו, אבל אין לזה קשר לאיכות הביצוע. אם אתם מחפשים מורה - תגידו, אבל את מה שאתם עוד לא למדתם (וזה בסדר, תבוא האחת שתטרח ללמד אתכם) אנחנו מזמן כבר העדפנו לשכוח. קאט

טעיתי! אתם צודקים אז........

אני(18) מחפש עינוג סוער. אם את מבוגרת ממני אל תהססי. נהפוך הוא, את תוכלי ללמד אותי מה זה עינוג אמיתי. אז אם את בראש טוב ומעונינת השאירי תגובה..........

למעלה