מצטרפת לבקשה,ולמתכון לג'חנון,מקמח כוסמין ,וללא מרגרינה :
ג'חנון מקמח מלא ייתן לך בצק מאוד כבד ולא אוורירי.
ידוע לי אפשר לעדן את הבצק,ולהכינו -מקמח -כוסמין שמשמש גם להכנת לחם ,ולבצק לפסטות.
בג'חנון יש הרבה מרגרינה ,אך אפשר להחליפה לשמן -קוקוס, שנחשב פחות מזיק.
 
לפני כ-עשור, היה מקום שבו הכינו ג'חנון מקמח כוסמין ושמן קוקוס,והיה מאוד טעים.אך הוא נסגר,כשבעלי המקום ייצאו לפנסייה.
 
אולי מישהו בפורום מכיר את הבצק מקמח -כוסמין ,ויוכל להקליד את המתכון ?