מחפש אח/אחות שעברו את תכנית ההסבה ועובדים בחו"ל

מחפש אח/אחות שעברו את תכנית ההסבה ועובדים בחו"ל

שלום,
אני מחפש אח או אחות שעברו את תכנית ההסבה (ללא קבלת תואר) והמשיכו לעבוד בחו"ל.

מבדיקה מדגמית שלי, ככל הנראה - מבקשים תואר ראשון בסיעוד או מקביל לו ולא תכנית הסבה על מנת להתחיל את תהליך הרישום.

כך, שאם אתם מכירים מישהו/מישהי כאלה - או אתם בעצמכם כאלה - אשמח לדבר איתכם בעניין.

תודה

crne

New member
חו"ל?

תגדיר איפה בדיוק,
לאחר מכן תשאל את עצמך האם יש לך אזרחות של אותו החו"ל...בלי זה אי אפשר לעבוד, אלא אם אתה עובר לעבוד בגינאה החדשה ( אף אחד שם לא בודק כלום ) או לארצות ערב ( מציעים משכורות עתק, אבל אופסי..ישראלים לא יכולים להיכנס עם דרכון ישראלי ).
עכשיו ברצינות...
אי אפשר היום למצוא עבודה כאחות בחו"ל אם אין לך תושבות/גרין כארד/אזרחות וללא רישוי והסמכה מקומית.
מתוך ההכרות שלי עם מה שקורה באונטריו, קנדה...הסבת אקדמאים ( לא משנה אם יש לך או אין לך גם תואר בסיעוד ) =לימודי סיעוד מחדש ( 4 שנים ) וזה לאחר שיש לך תושבוות/אזרחות קנדית ואז אפשר אולחי למצוא עבודה באיזה רטיירמנט הוס. קזואל פוזישן.
סורי להיות הפרטי פופר.

evil moon1

New member
חחחח

חתיכת פרטי פופר...אני צריכה להראות את זה לכל האנשים ששואלים איך זה שאני עדיין לא בקנדה, ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות

crne

New member
סוף סוף!

שמחתי לבדר

עכשיו ברצינות....יש כאן המון אפשרויות ( אחרי גזיליון מדורי גהנום להשיג רישיון ).
אפשר לעבוד כקזואל בחברה שתשלח אותך לאחר כבוד כל פעם למוסד סיעודי אחר. חברים, גם המקומיים שלמדו כאן באוניברסיטאות לא מוצאים עבודה בבתי החולים.
לא רוצה להרוס את גורם ההפתעה ( גם ככה אף אחד לא מקשיב ) אז אני לא אספר על עוד אפשרויות.

crne

New member
כן וביג טיים.אבל אני זו לא דוגמה.

למה אני טואחת בכלל? כי אני רואה את הקולגות שלי, שהיגרו עוד לפני יושבות ללא רישיונות, ללא עתיד מקצוע וללא יכולת לפרנס את עצמן/משפחתן בכבוד.

evil moon1

New member
למי יש כוח לזה

נכון, בארץ המצב זוועה.....אבל לבזב חצי מהחיים(אמממ..מי יודע...תלוי מה אורך החיים שלך) ותאי עצב רק על להגר לקנדה, אחר כך על להוציא רישיון, אחר כך על למצוא עבודה...
מה ישאר?.

ממש לא פרטי פופר. וכן, יש לי אזרחות

במקרה היא אנגלית. אבל מבירור שערכתי מול הרשות האחראית על רישומי אחיות הם כותבים בפירוש שהם לא מקבלים לימודי הסבה. מצד שני, הם לא כותבים שהם מקבלים רק תואר בסיעוד. כך גם באוסטרליה וניו זילנד (לפחות לפי ההבנה שלי ממה שקראתי באתרים שלהם).

בגלל "היאוש" שלחתי את השאלה, עניין אותי לדעת האם מישהו שנהיה אח לאחר הסבה, הצליח למצוא מקום עבודה בחו"ל.

וזה בנפרד מהליך הרישוי באנגליה שגם הוא בפני עצמו ארוך, לא הכי זול, לא פשוט ומורכב ממספר מבחנים שהאחרון ביניהם הוא מבחן מעשי (שאם נכשלים בו 3 פעמים - יותר לא ניגשים).
בכל מקרה, מכל החיפושים שלי לא מצאתי עדיין מישהו שעשה הסבה וממש עובד כאח בניכר.

אגב, אפשר לפתור את בעית ההסבה בקלות יחסית - כי אוניברסיטת תל אביב מציעה למי שעושה הסבה גם תואר ראשון בסיעוד...

firsttimer2

New member
ההסבה לא תואמת את הדרישות

של כמות השעות העיונות והמעשיות שצריך.
לא בדקתי אם תואר כן תואם, אבל הסבה בטוח לא.
אם בכל מקרה מתכוון לעבור לעבוד שם הייתי מציעה ללכת ישר ללמוד שם, זה גם יקל עליך לעבור את הממשלתי המקומי בבוא הזמן

אני לא בטוח

לגבי שעות מעשיות ("קליניות") עושה רושם שההסבה כן מכסה את מה שנדרש - ובכל מקרה להוציא רישיון לאנגליה צריך שנה ניסיון לפחות.

לגבי שעות עיוניות, אני לא בטוח.

firsttimer2

New member
זו לא שאלה של רושם

בדקתי את זה בעבר וכמות השעות לא עומדת בדרישת הסף

crne

New member
בטורונטו התרגיל שלך כבר לא עובד שנים

אפילו בתואר סטרייט פורורד ארבע שנתי לא מכירים עכשיו. זה בנוגע לאונטריו, קנדה.
תחכה שיענו לך המתגוררים במדינות שיש לך אזרחות אנגלית.

תרגיל?

אם הרשויות בטורנטו החליטו שהם לא מקבלים לעבודה מישהו שסיים ללמוד במדינת טורונטו, אז או שאין כבר ביקוש למקצוע הזה או שרמת הלימודים שם לא גבוהה במיוחד.

Duck82

New member
קצת מבאס מה שאתם כותבים פה!!

זה נכון גם לגבי ארה"ב? הם לא יקבלו את ההסמכה שלי בגלל שאני הסבה?

אף אחד לא אמר או כתב את זה.

ההתייחסות שלי הייתה לאנגליה בעיקר.
&nbsp
הדרך הכי נכונה תהיה לברר מול מי שאחראי על העניין במדינה בארה"ב אליה את/ה מתכוון לעבוד האם ההסבה ותכנית הלימודים יאפשרו לך לעבוד שם.
&nbsp

למעלה