מחפש אישה להעביר ת`זמן

נילס23

New member
מחפש אישה להעביר ת`זמן

כשהולך, ולא משנה לאן, מחפש אישה להעביר ת`זמן אתארגן יופי ללא שום קושי נוסך חיוך ומעלה מהעבר רוח שטות שזנחתי לא מכבר כורת ברית עם חוטב עצים לך תסמוך,לך תבין ביער שלו צדים נשים אין יותר ממני בפנים נשארת הדבר הכי צבעוני ידייך סביב עורפי אני חושב ש..,או שלא מתקשה להתרכז, הרבה בגללו כשאת פוסעת על המדרכה ליבי משמיע נקישה משחזר מזיכרון ארוך טווח ערגונות ששכח "מכונת הכתיבה בסדר" הכל בשליטה, החוטב שרק שריקה הזמן טס ואני איתו ואיתה לוגמים ממעיין כחול את שאירע,כיסה החול כשהולך, ולא משנה לאן, מחפש אישה להעביר ת`זמן

שיר כמו ציור אבסטרקטי

הרבה רמזים אבל אין תמונה ברורה. זה לא מפריע לי, אני אוהבת ציורים אבסטרקטיים אבל כאן אני לא מצליחה לגמרי לקלוט את האוירה. כמו מישהו שאומר שלא אכפת לו אבל בעצם מאוד אכפת לא. אבל בסוף אני לא בטוחה, אכפת לו או לא? ואולי זאת האוירה?:) זמן יש כאן הרבה - רוח שטות שזנחתי לא מכבר....משחזר מזכרון ארוך טווח...הזמן טס...את שאירע כיסה החול... אז נראה שאיכשהו אתה מצליח להעביר את הזמן זה לא מודרני היום לחפור אז אני מקוה שלא הגזמתי.

נילס23

New member
היי

מה שאת מתארת זה היופי בשירה.כל אחד יכול להבין איך שהוא "רואה" את זה.אני כתבתי על דבר שאני חושב שקורה בחיים של כולנו. אני לא חושב שהמילה הנכונה היא לחפור אלא להתעמק.ואת לא צריכה להצטער על כך.זה מבורך. ד"א, "מכונת הכתיבה בסדר" זה הצופן קוד שנתנו ברגע שתפסו את אייכמן,שאומר שהכל הולך לפי התכנון והעבירו את זה לבן גוריון.סתם לידע כללי

קוקי500

New member
אתארגנת יפה

ללא קושי לפחות בשיר שכתבת זאת הזדמנות נילס לאחל לך מזל טוב ליום הולדתך ... זה והתקופה בטח מזכירים לך את מכונת הכתיבה .. בכל אופן עד 120 ..

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
זה מה שיפה אצל נילס...

השירים שלו מכניסים לאוירה, בדיוק כמו ציור אבסטרקטי. אני עוקב אחרי השירים שלו וממש נהנה.

למעלה