מחפש איש מקצוע כמאמן ריצה

hagaygo

New member
מחפש איש מקצוע כמאמן ריצה

שלום, אני מתאמן בריצות למרחקים ארוכים ומעוניין באיש מקצוע שיעזור לי לשפר את טכניקת הריצה שלי ובבניית תוכנית אימונים. האם תוכלו להמליץ על מישהו? מולי, האם בוינגייט יש הדרכות או קורסים בנושא? תודה מראש חגי.

אימוני ריצה

שלום חגי, בוינגייט יש קורסי ריצה שמארגן וילם לאוקס. צריך לבדוק בביה"ס למאמנים. יש כמה מאמני ריצה טובים מאוד, ביניהם איליה בר זאב ועמית נאמן...שניהם נמצאים בהדר יוסף. כמו כן יש את קבוצת הריצה של זהבה שמואלי שמתאמנת בהדר יוסף בימים ב' ו-ד'. בהצלחה!

hagaygo

New member
האם אהיה מוכן למרתון טבריה?

מולי, תודה רבה. ביום שישי הקרוב אני אשתתף בחצי מרתון תל אביב. זה המרחק הגדול ביותר שרצתי עד כה. האם לדעתך בעזרת האימון הנכון אוכל להשלים את מרתון טבריה שמתקיים בינואר (התוצאה לא חשובה העיקר לסיים)? חגי

חסרים נתונים

שלום רב, אני לא יודע. חסרים נתונים רבים כדי שאוכל להביע דיעה... תעדכן מה היה במרתון. בהצלחה!

אתה לא תהיה מוכן.

מי שמתאמן למרתון טבריה יש אחריו בזמן הזה ריצה או שתיים במרחק שמעל 30 ק"מ. לדעתי לא תוכל להדביק את הפער במשך חודש אחד (צריך להשאיר שלושה שבועות של התאוששות הגוף לפני מרתון). הדחיפה קדימה במרחקי הריצה תהיה תלולה מדי ועלולה לגרום לפציעות. לא שווה את הסיכון. קח בחשבון שמרתון קשה יותר מפעמיים חצי מרתון משום שמאגרי האנרגיה בגוף מתרוקנים בחצי השני של הריצה וזה מקשה עוד יותר. אחד המטרות של תכנית אימונים הדרגתית וארוכה היא לאמן את הגוף לאגור יותר פחמימות ולהתמודד טוב יותר עם בעיה של ריקון מאגרי הפחמימות בגוף. אני לא אומר שאם תחליט ותרוץ לא תשלים את המרוץ אבל אתה לא שאלת את זה אלא שאלת אם אתה מוכן. עצתי - רוץ ותיהנה בחצי מרתון, תשתתף במירוצים בעונה הקרובה והתאמן למרתון בשנה הבאה. בהצלחה

למעלה