מחפש איש קשר באנגליה

שי שרון

New member
מחפש איש קשר באנגליה

שלום לכל חברי הפורום. אני מחפש איש קשר רציני אשר מתגורר באנגליה מכיוון שאין באפשרותי לטוס כרגע עקב לו"ז. הכוונה היא לייצג אותי בפגישות מול הספקים. מי שמוצא את עצמו מתאים לתפקיד מוזמן לפנות אליי

Cappuccino

New member
עם קצת פרטים

לגבי התחום והתפקיד (מכירות?), תוכל לקבל גם קצת פניות רציניות.

mgbarfly

New member
איש קשר ב.....

שלום שי, מדוע אתה מצפה שמישהו שלא ראית ושלא פגשת ושלא מכיר אותך ייצג את האינטרסים שלך בצורה טובה ? אם כל הבעייה היא לו"ז (ולא כסף) מצא משהו מתאים בארץ (תפגוש אותו, תכיר אותו, קבל עליו המלצות,ראה שהוא יודע בדיוק מה אתה רוצה ומה אתה צריך,....) ותממן את נסיעתו. בהצלחה ממי גנוסר שיווק ופתוח עסקי בינלאומי 054-4973460

mgbarfly

New member
האם זה מה שהוא צריך ?

מהיכן אתה מסיק שהוא צריך מישהו שיושב שם ? מה שהוא צריך זה מישהו שינהל בשבילו משא ומתן עם ספקים באנגליה (כי הוא לא יכול לסוע בגלל בעיות לו"ז). כמו שאני מבין את זה מדובר על מהלך חד פעמי ולא על מישהו שייצג אותו באופן קבוע. מניסיוני, עדיף מישהו שאתה יכול להתרשם ממנו, לראות שפת גוף, לראות פרזנטציה והכי חשוב, אחרי המו"מ עם הספקים הוא יהיה במרחק שעה עד שעתיים נסיעה באוטו ולא 4-5 שעות טיסה. אם כבר הזכרתי נציג קבוע, גם אחד כזה לא מומלץ לקחת ללא פגישה פנים אל פנים. ממי גנוסר

Cappuccino

New member
מנוסח ההודעה, גם לי נראה,

שמדובר במשהו מתמשך ולא חד פעמי אבל אולי אתה צודק... לא נותר אלא להמתין לתגובתו של שי שרון.

eyalda11

New member
שי שלום - איש קשר בלונדון.

אני אמנם בארץ , ומתעסק בעסקים בארץ. אך יש לי אדם , איש קשר , אשר הוא בעל עסקים בלונדון, ויצרתי עימו קשרים מדי פעם. צור איתי קשר ישיר וחסוי ל" עולם שלי" או למייל : [email protected] תודה.

למעלה