מחפש אתרים למוזיקה יוונית

גיא חבר יקר-אולי סיגר יכול לעזור לך

יש כאן חבר אחד שקוראים לו סיגר- תחפש בהועות קצת יותר למטה כאן בפורום ליד ההודעות שלו יהיה רשום השם -סיגר -הוא כמו שההבנתי מתעסק קצת עם מוסיקה יוונית ואני חושבת שלבטח יוכל לעזור לך - מקסימום שלח לו מסר אישי -אם אתה לא יודע איך שולחים מסרים אז ככה :אתה לוחץ על השם שלו שם שהוא סיגר- ניפתח לך הכרטיס שלו אתה עושה "הוסף לרשימת הכתובות שלי" ואז אתה שולח לו הודעה כותב לו מה שאתה רוצה ומבקש. מצטערת באין לי יכולת לעזור לך , חשבת אולי להוריד מתוכנת קאזה שירים בייוונית? וחוץ מזה אני מקוהה שכאן יעזרו לך , אגב, אתה חדש כאן שמתי לב - אז ברוך הבא למשפחת מיזרחית התומכת והמחה כאן, אוהבים אותך גיא. שתהייה לך שבת שלום ממני ובשם כל הפורום . >>>>>>> ילדת חופים>>>>> אלין.

גיא שלחתי לך אתרים מזרחיים למייל

מקווה שאתה מיתסדר ומוריד משם את כל השירים במיזרחית שאתה רוצה - ושוב אני חזורת ואומרת לך אם יש לךך איזו בעיה אני מוכנה תמיד לעזור לך בכייף. ביי בנתיים והמשך יום נעים.
<<<<<<< ילדת חופים<<<<<<< אלין

vipor-בטח שאני יכולה כבר בדרך../images/Emo66.gif

אני שולחת לך רק עוד עשר דקות- כי אני שוטפת את החדר עכרגע חולת ניקיון נו מה אני יעשה? בקיצור עוד כמה דקות אני מסיימת כאן הכל כבר מים ממש כמו ים אה. ואני שולחת לך לאי מייל בכייף חבר יקר שלנו- אם תיצטרך עוד משהו אתה צריך רק לבקש ואני יעזור לךבשימחה בכל מה שאני יכולה. שיהיה לך המשך ערב נעים ומקסים. >>>>>> ילדת חופים>>>>>>> אלין

vipor

New member
תודה אלין!!!

אני עכשיו נכנס לראות אם קיבלתי

vipor-שלחתי לך למייל כבר ממזמן../images/Emo3.gif

מקווה ש היגיע לך ותיהנה מהם תוריד כמה שירים שאתה רוצה תאמין לי אחלה אתרים - למרות שחלקם לא עובדים כגע כי הם נופלים ושוב חוזרים אז מה שלא עובד לך- אל תמחוק את זה . ביי נשמה ושבוע טוב לך ! >>>>> ילדת חופים>>>>>> אלין. רק תגיד לי אם הגיע לך לאי מייל שנתת לי האתרים או לא רק שאני ידע בבקשה. ביי

למעלה