מחפש אתר אמין בשביל עבודה בחו"ל

the ox

New member
מחפש אתר אמין בשביל עבודה בחו"ל

היי אני חייל , משתחרר עוד חודש +- באיזה אתר יש עבודות בחו"ל. חשוב לי שיהיו ישראלים ובעלי ניסיון בגלל שחבר של אחי עבד לא חוקי ועכשיו הוא לא יכול להכנס לארה"ב בכלל... ואמרו לו שזה חוקי - ממש עבדו עליו. יש המלצות?

the ox

New member
איזה אתרים מומלצים אתם מכירים?

איזה אתרים מומלצים אתם מכירים?

goyariv

New member
לא יודע לגבי אתרים אבל ממה ששמעתי

החברות וירגו , טרמינל וזוקו (לבעלי דרכון זר) הם הטובות בתחום העבודה בחו"ל. אני אישית עבדתי דרכם ואני ממש מרוצה מהם הן מבחינת תנאי העבודה והן מבחינת היחס האישי. יש גם את מנוע העבודה - job123 שמתאים לך עבודה בחו"ל לפי הצרכים שלך והוא גם נחשב טוב.

EmGee

New member
זוקו בהחלט חברה מומלצת

מכירת מוצרי ים המלח באוסטרליה וניו זילנד (ואם אני לא טועה התחילו גם בסינגפור) לבעלי דרכון זר בלבד.

goyariv

New member
כן, עבדתי בזוקו כי יש לי דרכון זר

אי אפשר להשוות בין זוקו לוירגו. זוקו או zoco מתאימה לבעלי דרכון זר ווירגו מתאימה למי שרוצה לעבוד בארצות הברית אם את רוצה לעבוד במקום אחר בעולם תכנסי לטרמינל והם מתאימים לך עבודה לפי אזור שאת רוצה לעבוד בו באיזה תחום את רוצה לעבוד וכן הלאה...

sbandda

New member
יש לי חדשות בשבילך, חבר (ובשביל כולם)

אם אין לך אזרחות נוספת, כל עבודה בחו"ל היא לא חוקית אם לא קיבלת ויזת עבודה מיוחדת

EmGee

New member
חו"ל זה הכללה

ברוב המדינות המערביות בעבודות רגילות זה לא חוקי. יש מקומות (אוסטרליה,ניו זילנד לדוגמא) שניתן לעבוד בהן בצורה חוקית.

yairareli

New member
עבודה בארה"ב

מה קורה אחי יש לי חברת עגלות , אם יש לך וזתתייר אני אסדר לך ויזת עבודה חוקית דבר איתי אם אתה בעניין ואתן לך עוד פרטים יאיר [email protected] טלפון בארה"ב - 10 שעות אחריי ישראל -שעון לוס אנג'לס 425-4638177

למעלה