מחפש אתר ברשת שיכול לייעץ...

doobey

New member
מחפש אתר ברשת שיכול לייעץ...

מחפש אתר ברשת שיכול לייעץ כיצד לעצב (עיצוב פנים) של חנות, דגש על חנות בגדים אבל לא חייב. כמובן בליווי תמונות... אשמח אם קיים אתר שכזה ותוכלו למסור לי לינק עבורו כל טוב לכולם ולילה טוב

סם2

New member
לא מכירה אתרים שמיעצים.....

אם אתה מחפש דוגמאות, מציעה לך לצאת לסיבוב בקניון, לשם התחלה, תוכל למצוא שם דוגמאות לא רעות בכלל. בדרך, תוכל להכנס לסטימצקי ולדפדף בספרי עיצוב מסחרי. וחוצמזה, מצרפת לך כמה קישורים.

mgflash

New member
אתה מחפש אדריכל או מעצב וירטואלי

ולא נראה לי שתמצא כזה... בלינק מצ"ב תוכל למצוא ב"קישורים" אתרי אינטרנט של אדריכלים ומעצבים מפורסמים מכל העולם, תוכל להתרשם מעבודתם ואולי אולי תוכל להמשיך הלאה לבד. אני מציעה לך לפנות לאיש מקצןע על מנת להשיג את המירב מהמקום שאותו אתה רוצה לתכנן. איש מקצוע טוב יידע ליישם את כל הרעיונות שיש לך.

Alonchuck

New member
עיצוב פנים

שלום ,אני יכול לעזור לך בעיצוב .כאן באתר איזה סוג של חנות בגדים? צעירים מבוגרים? חליפות מחויטות?? צעקני? מחויט? איזור? מי קהל הלקוחות ?מעמד בינוני? אמיד? אם תרצה יותר תוכל ליצור קשר דרך האתר שלי www.livecity.co.il/go/317 שלח שאלות ואשתדל לעזור ככול האפשר .טיפ קטן. קבע לך תקציב עם גבול ברור קח בחשבון את הכול כולל השכירות שאתה משלם.בצע רשימת ציוד שצריך לרכוש. חפש חנויות שפשטו את הרגל ומחפשות מישהו שירכוש מדפים ושאר ציוד. ישנם אנשי מקצוע כגון רתכים ונפחים שישמחו לבצע לך עבודה בחצי מחיר. שיהיה לך בהצלחה .חשוב!!! לא תמיד החנות הכי מובלטת תמכור יותר .לכן אין צורך להשקיע המון. אלון

למעלה