כי אם היית קורא אז היית יודע שיש אתר אחד על פלייסטיישן 2 בעברית כיום וקוראים לו The PS2 Chmaber. כרגע אנחנו עובדים על עיצוב חדש ומיוחד, ועל הרחבת התכנים באתר. הכתובת שלו תהיה בקרוב www.ps2.up.co.il וגם תוכל למצוא שם כל מה שאתה מחפש על פלייסטיישן 2 ובעברית. אני מצטער אבל אסור לי יותר מדי לפרסם את האתר בפורום אז פשוט תיכנס ותראה. גיא
...על אתר מקצועי. האתר שלכם נחמד מאוד, אבל הוא זועק חובבנות, גם בעיצוב וגם בתוכן. לדוגמא (אחת מני רבות), כתבה על DEVIL MAY CRY מסתכמת ב "משחק מגניב, פיצוצים וקומבואים". נו באמת. אלון =(^.^)=
ואני יודע שאתה צודק. את האתר אני ומיכאל התחלנו כשהיינו חובבים. היום אי אפשר להגיד שאנחנו מקצוענים אבל עלינו לפחות בכמה רמות. עכשיו, יש לנו שם חדש the ps2 chamber וגם כתובת חדשה בקרוב. אנחנו עובדים עכשיו על עיצוב הרבה יותר מקצועי ונעים לעין וגם את כל הכתבות שלנו מפעם אנחנו מורידים וכותבים במקומם חדשות (נוספו כתבים מקצועיים לצוות האתר). אם אתה רוצה למשל לטעום ממה שיהיה בעתיד תקרא אצלנו את הביקורות על וירטואה פייטר 4 ופיינל פנטסי 10 ותראה מה הולך להיות בקרוב מאד. תאמין לי ששוה לחכות... גיא
בגלל שבישראל לא חסרים אתרי משחקי מחשב, וגם אתר על פלייסטיישן 2 זה מספיק עבודה. אבל נשמח לשמוע עוד דעות ותגובות בקשר לאתר. וגם לאלה מכם שחושבים שאנחנו חובבים כנסו לאתר ותוכלו לראות חלק מהעיצוב החדש. גיא