מחפש אתר....

darkAI

New member
מחפש אתר....

יש לי כלב פודל ננסי ולחבר שלי כלב דוברמן. אנחנו כל הזמן מתווכחים איזה סוג של כלב יותר יקר. מישהו פה מכיר או יודע ויכול להביא קישור למין מחירון או משהו כזה לסוגי כלבים שונים? זה רק לבדיקת מחירים. תודה מראש...

GAUDI

New member
אתר

http://www.breedersdirect.com/pets_for_sale.asp חשוב שתבין שמאוד קובע אילן היוחסין הגיל והמקום. חוץ מזה שעדיף לאמץ כלב ולא לקנות (אם אין העדפה מאוד מיוחדת לגזע מסוים)

AKAKAK

New member
המון לא יודעים זאת,אבל

בעיריות אפשר להסיג כלבים גזעים כמאט בחינם או בחינם פלוס חיסונים ולפעמיים גם תעודות,מכל הסוגים והמינים,השאלה מה יש להם במכלאה.

GAUDI

New member
הבעיה היא שמי שרוכש

כלב גזעי בדרך כלל רוצה גם להרביע אותו ובמכלאות השונות כל הכלבים מסורסים ומעוקרים כך שהם פונים או למגדלים או לחנויות .

darkAI

New member
קודם כל, תודה על התגובה

בפורום חיות מחמד בכלל לא נתנו לי שום אתר.... אז בכל אופן, יש קצת בעיה איתו.... הוא לא מתאים למה שאני מחפש! אני מחפש אתר עם מחירים(אפילו מחירים משוערים) של כלבים והכי חשוב, של כלב פודל ננסי גזעי, וכלב דוברמן. אם מישהו יכול להביא לי אתר שמתאים לזה אני אודה לו מאוד!

darkAI

New member
אמממ....

אתה ניסית ללחוץ? אתה תראה שאין שם את סוג הכלב שלי בפודלים.

darkAI

New member
כנראה לא קראת טוב!

אמרתי שלא קיבלתי שום אתר, לא אמרתי שלא קיבלתי תגובות. וכן קיבלתי רק תגובות שלא קשורות למה שביקשתי בכלל!

SMARTYboy

New member
בעיות בהבנה?

התשובות ענו לך בדיוק רב על השאלה. מה המחיר שלך?לפי מה שנראה ,לא הרבה:BIG ZERO מוקדש לך בבוז: שיר השבוע רק לך: "אני אפס"

זיו25

New member
סמארט בוי, ../images/Emo31.gif

יש דרכים טובות יותר לומר למישהו שאתה לא מסכים עם דעתו, מאשר להקניט ולהקדיש שירים בבוז. ולידיעתך, השיר "אני אפס" הוא אחלה שיר, ואל תשכח ש "כל אחד הוא קצת אפס". נסה לחשוב גם על הצד השני לפני שאתה לוחץ על "שלח". בברכה, זיו.

AKAKAK

New member
זה אני לא יודע,יכול להיות שכןאו לא

עם כן חבל,אפשר למסור אותם לחנויות,אנשים מתים על כלבים גזעיים.

למעלה