שלום לכולם. מישהו מכיר אתר סקי טוב וזול, שלאו דווקא בצרפת/איטליה/אוסטריה/שוויץ? אני מתכוון לאתרים בתורכיה, רומניה, צ'כיה וכד'. המחירים השנה פשוט בשמיים. צריך למצוא פתרון יותר זול. תודה על העזרה ...
אנדורה בהחלט יכולה להיות פיתרון../images/Emo19.gif
כיוון שאנדורה היא "נסיכות" (בין ספרד לצרפת בערך...) ולא ממש מדינה אין בה מסים ככה שהיא יכולה לתת חופשה די בזול. לא הייתי שם באופן אישי אבל שמעתי שהאתרים גם לא רעים בכלל - אמנם קצת קטנים.. אתה יכול לקבל עוד מידע די כללי על אנדורה במאמר הזה, ומידע יותר פרטני באנדורה של למטייל. ובכלל, גם אם לא תבחר באנדורה, אתר למטייל מומלץ מאוד לחיפוש אתרי סקי. בהצלחה בהמשך
אתרים שונים באוסטריה פירסמו השנה דילים שכוללים לינה עם ארוחות, סקיפס, הדרכה והשכרת ציוד ב-461 יורו לאדם לשבוע. אם תוסיף טיסות רכב והשכרת ציוד, יעלה לך פחות מ-1000 יורו. מצ"ב לינק באתר skiwelt. תכנס לחבילות שלהם.
האתר הכי טוב בבולגריה הייתי שם פעמיים בגדול מבחינת מחירים באמת שווה (הרבה הרבה יותר זול ממערב אירופה וגם מהחרמון) היינו שם שבועיים שנה שעברה ויצא לנו פחות מ 1000$ לאדם וזה כולל הכל הכל (ולשבועיים לא שבוע !) בקיצור לדעתי שווה ! בכל מקרה אם אתה מעוניין בפרטים צור איתי קשר באי סי קיו 39680868