מחפש את הבחורה הנכונה לקשר רציני

Mongarele

New member
מחפש את הבחורה הנכונה לקשר רציני../images/Emo23.gif

אני בחיפושים אחר אותה בחורה, האחת, שתמלא את החור שבחיי. אני מחפש מישהי רצינית, בעלת יוזמה, דמיון, חוש הומור ושלומדת מהר. כמובן כדי שגם היה לה זמן להשקעה. בנוסף ,לא חובה אך רצוי, שהיה לה ניסיון בRים ויכולת פיקודית מוכחת. אני צריך מי שהיא כזאת להשתלב בעמדת מפתח בקאזאד-נאז (אולי גם שתהיה קפטן). מצדי אני יכול להבטיח תפקיד מעניין או מאתגר עם מקום לרול-פליי מצוין, משחק בכל הרמות (תרבות, פוליטיקה, מלחמה וכ"ו) וכמובן, כמובן יכולת שליטה אל הרבה בחורים חסונים.
!Gia implagh tora. Gia implagh vitaterr ירון [email protected]

אני עונה על רוב הדרישות חוף מהחשובה

אני לא יכולה להיות בקהזד-נד (עיוט נכון?) אני פירית´ (But shh, you´re not supposed to know about it yet
)

Quoting

"אני צריך מי שהיא כזאת להשתלב בעמדת מפתח בקאזאד-נאז (אולי גם שתהיה קפטן). " Maybe I just read it wrong?

אני חושב שעליך להבהיר את אופי הקזאד

אני חושב שעליך להבהיר את אופי הקזאד-נאז. אני מתכוון לאופי התפעולי. ממה שאני יודע - הקבוצה שלך היא אטרקציה לכל מנהיג של קבוצה אחרת. אבל אני לא אעשה את העבודה בשבילך.

חיזור גורלי...

למעשה זשה שם של משחק חד-פעמי שאני לועס בימים אלה... זה לא יכול להיות מדהים? משחק שכולו הוא נשף, או מסיבת ענק שאליה מוזמנים נסיכים ונסיכות מכל מני מקומות בעולם, בהכרזה שהקיסר העליון רוצה לפרוש, והוא מודיע שהוא ימסור מקומו ל...זוג טרי... מארצות מנוגדות
או שאב הפנתאון האלים מחליט ליצור איחוד מוזר בארץ והוא מבטיח ברכה ושגשוג לזוג המורכב מנסיך ונסיכה מארצות אויבות שיאחדו את הארץ תחתם.
או שמטורף זקן זורק סרייה של נבואות שהאחרונה ביניהן והמוזרה מכולן היא שהארץ המחולקת להמון נסיכויות קטנות תאוחד לאימפרייה תחת זוג צעיר אחד, בעוד הנבואות כולן התגשמו - פרט לאחרונה...
או אף יותר טוב - נסיכים ונסיכות שונים מגיעים מאזורים שונים בממלכה, וכל אחד שמע סיפור אחר, שגולת הכותרת שלו היא אותה האחת - תהייה חתונה שתאחד תחתה את כל הארץ. כמובן שבנשף ישנם כל כך הרבה נסיכים וכל-כך הרבה נסיכות ממעמדות שונים ומשונים, כך שלא ברור לאף אחד על איזה זוג הוא מדבר... מיהו הזוג המיועד? איזה זוג מהחיבורים שיווצרו יצליח לאחד תחתיו את כל הארץ? איזה מהספורים הוא הנכון? למה בדיוק התכוון הזקן המטורף, ומה הקשר שלו עם הקיסר? איזה עוד סיפורים יציע ענק היצירה הגדול ביותר(ציבור השחקנים)? הודעה תצא בבוא העת...

למעלה