מחפש את הכלי הנכון לבניית האתר ויועץ לנושא באופן פרטי

konixx

New member
מחפש את הכלי הנכון לבניית האתר ויועץ לנושא באופן פרטי

שלום ,

אני מעוניין לבנות אתר מסחרי שיעסוק בעיקר בניהול לקוחות , מלאי ומחירים.
לא יותר מדי מורכב.

האתר מבחינה טכנית ינהל משתמשים עם סיסמאות שלכל אחד יוצג מידע לפי הרשאות.
העמודים באתר יהיו משני סוגים:

1. עמודים שיציגו מידע מה-DB חלק בטבלאות וחלק כפלט על העמוד בצורות שונות.

חלק מהמידע יוצג לפי חתכים שהיוזר יבחר בעמוד עצמו.

2. עמודים שיאפשרו להוסיף מידע או לערוך מידע מה- DB בצורות שונות- גם כטופס וגם כטבלה.

אני מתכנת JAVA עם ידע ב-DB ולא מבין בכלל בבניית אתרים.

אני מתלבט באיזה שפה לבחור (PHP או net.)
גם המליצו לי על הרבה כלים :
laravel,codeigniter,symfony2, Yii, Zend Framework

יש לי שני שאלות:

1. במידה ואני מחפש דרך פשוטה וקלה שתראה טוב באיזה כלי או שפת תכנות כדאי להשתמש? אין לי בעיה לקנות כלי בתשלום אם יש צורך.

2. אני מעוניין לבנות את האתר בעצמי, אך אני צריך מישהו שיעזור לי (בתשלום כמובן) לבנות את הבסיס של האתר ויתמוך בי לפחות בשלבים הראשונים.
אם מישהו מעוניין אני אשמח לקבל תשובה בפרטי.

תודה רבה על העזרה.

N0

New member
נשמע כמו עצה לא משהו

.NET וPHP הן טכנולוגיות מאוד נפוצות מאוד לבניית אתרים אבל בעיקר כי הן וותיקות ומאוד קלות ללימוד אתה יכול לבנות איתן אתרים גם אם אתה לא ממש יודע מה אתה עושה ולא איכפת לך יותר מידי מהתוצאה.
גם אם לא היית יודע שום שפת תכנות אחרת יש היום מספיק שפות טובות יותר ונוחות יותר לבניית אתרים שיחסית קלות ללימוד גם למתחילים וגם יעודדו אצלך עבודה טובה ונכונה.
אבל אם אתה מפתח JAVA אתה כבר יודע את אחת השפות היותר נפוצות וטובות לצ"ש בווב. אז אם אתה באמת כבר מתכנת JAVA אין סיבה לבחור שום שפה אחרת.
כמובן שזה רק סוגר אותך מבחינת צ"ש עדיין תצטרך לדעת לכתוב את הצ"ל שזה בעיקר HTML ו CSS ולא צריך להיות בעייתי מידי. אבל אם תרצה לעשות דברים קצת יותר מסובכים מבחינת הUI כנראה שתצטרך ללמוד JavaScript ברמה בסיסית וכנראה יותר (למרות השם אין קשר בין JAVA ל JavaScript )
בסופו של דבר אם השאיפה היא לבנות אתר מקצועי כנראה שתצטרך לעמוד על כתפיים של ענקים כדי להגיע לתוצאה סבירה.
הייתי מתחיל חפש בgithub ולראות איזה פריימוורקים ומערכות קוד פתוח אחרות זמינות עבורך בעבודה עם JAVA

למעלה