מחפש את הנגן האולטימטיבי להליכון

איתן כ.

New member
מחפש את הנגן האולטימטיבי להליכון

אחרי קריאת ההודעות בפורום הגעתי למסקנה שאקנה אחד מתוך שלושה: 1. iRiver H320 2. iRiver H340 3. iAudio , לא זוכר את שם הדגם, אבל את הטוב ביותר. הנגן משמש בעיקר לריצה על הליכון, כאשר הנגן יכול להיות מחובר לידיות של ההליכון ולא חייב להיות על היד שלי. בגילי המופלג מחיר הוא לא שיקול, אלא יותר חשוב לי נגן שיעודד אותי לרוץ (לשמור על הלב, אתם יודעים...). מה שחשוב לי: 1. שליטה ידידותית בנגן תוך כדי ריצה. 2. רדיו עם קליטה טובה. 3. מכשיר עם פחות סיכויים להתקלקל - בגלל זה אני קצת מפחד מהH340 - האם דיסק גדול יותר הוא בעייתי יותר, או החסרון הוא רק המחיר? 4. אחריות ושירות טובים ע"י היבואן. 5. מכשיר שייצורו יומשך בקרוב. בנוסף, הייתי רוצה לדעת אם יש עוד נגנים בנפח של 20 ג'יגה ומעלה שאתם ממליצים לי לבדוק?

stardust19

New member
הזכרת פה נגנים מצויינים

אפשרי גם IPOD PHOTO ו ARCHOS של 40 גיגה- אם אתה מחבר את הנגנים הללו לאיזשהי ידית שלא זזה הרבה או מטלטלת הם כולם נגנים טובים, אין בעיה של דיסקים בגודל של 40 גיגה...מה שכן באמריקה ובאירופה יצא כבר H10 של 20 גיגה וה H320 הורד שם מהמדפים, אצלנו זה יקרה בערך עוד חצי שנה אני משער (בין 4-5 חודשים) , באיפוד אין רדיו אם זה חשוב לך, אני בגדול הייתי הולך על איריבר, לוי מה הנפח של הדיסק שאתה רוצה או IAUODIO שהם שני נגנים פשוט מצויינים, ב 40 גיגה יש את H340 ואת ARCHOS גם נגנים יוצאים מן הכלל...הכל תלוי בבחירה שלך. אצלי יש את H320 ואני לא מצטער שקניתי אותו בגלל שלל הפונקציות שהוא מציע כולל גם USB OTG שאני צריך וכו'.

weird dust

New member
אתה מדבר על הליכן חשמלי?

אם כן אז ככה, האייריבר 320 ו340 הם זהים, ההבדל היחיד הוא בנפח. הנגן לא יהיה יותר בעייתי כאשר יש לו 40 ג'יגה (לפחות זה לא יהיה הבדל בין נגן אחר של 20. אני משתמש ב340 והוא מצויין. בגלל שאתה משתמש בהליכון אני ימליץ לך לא לשים את הנגן עליך אלא לידך או על ההליכון (כמו שאתה אמרתה, אני רק מדגיש). ה300 של אייריבר לא ימשיך הרבה זמן וכרגע אייריבר כמו שניראה נימצאים בעת עונת מעבר. איזה נגן כדאי לקנות? לא ממש יודע זה כל אחד והעדפתו. באייאודיו איקס 5 ניראה בסדר גמור ויש לו תמיכה במגוון רחב של קיבצי סאוונד והוא רק עכשיו יצא לחנויות באירופה. האייפוד הוא בעל הניווט הטוב ביותר אך הוא אינו מכיל רדיו, רוב אוהבי האייפוד אומרים: "אם יש לך כל-כך הרבה שירים, למה אתה צריך רדיו?".

איתן כ.

New member
../images/Emo51.gif שוכנעתי לקנות את הH340

כן, הכוונה להליכון חשמלי. אני מקווה שהנרתיק של הנגן יכול להיצמד לידיות של ההליכון. איפה כדאי לקנות? אתם ממליצים על באג? תודה

matke

New member
אתה יכול לקשור אותו עם חוט או

משהו כזה...

weird dust

New member
כן, ניתן לקנות בבאג

אבל יש או את באג אשר משווקים את ארקדיה או שיש את בנדא (אשר שוחחנו היום עליהם ואיתם
). אני מצרף קישורים לשני המקומות ותוכל להחליט אתה.

stardust19

New member
נראה לי או שאני צודק- טל מיר

אלקטרוניקה בהעיר בחיפה הם היבואנים גל של ארקדיה וגם של בנדא או רק של בנדא? משהו פה נראה לי מוזר

weird dust

New member
ניראה לי שהם לא יהיו משווקים של 2

ייבואנים, במיוחד שארדיה עובדת רק עם באג.

stardust19

New member
אני קניתי את H320 שלי בבאג- יכול

להיות והם יעשו לך הנחה כלשהי, לא יודע

matke

New member
לא עכשיו זה השתנה

"למה צריך רדיו שיש פודקאסטים.?!?!" אבל בדוגרי לי זה לא מפריע אני לא שומע רדיו אבל זה טוב בשביל חדשות...

weird dust

New member
פודקאסט זה משהו שונה מאוד

והוא ניתן לניגון על ידי כל נגן MP3 שתומך בקובץ הפודקאסט.

matke

New member
היתה שמה הודע של מישהו

שכתב שיש פודקסטים אז לא צריך רדיו אבל זה היה מזמן.

weird dust

New member
זה היה לא מזמן לפי מה שאני זוכר

אבל זה לא רדיו אמיתי, זה לא נימאס לך אתה מחליף ערוץ. ואחרי שאתה מחליף אז אתה יכול לחזור להמשך. יש עידכוני תנועה וחדשות ויש שאר דברים כמו תוכניות אירוח ותוכניות בילבולי מוח אחרות. זה אמור להיות כמו רדיו - אבל זה לא.

stardust19

New member
יש בכלל נגנים כאלה? לא יצא לי לראות

כאלה נגנים, לא שאני צריך אבל די מענין להשתמש בהם פעם אחת

איתן כ.

New member
הייתי היום בבאג וראיתי את המכשיר

החסרון בנרתיק שהם נותנים הוא שהוא יכול להיצמד לחגורה, אבל אני צריך נרתיק מהסוג שמלבישים על הזרוע, כדי שאוכל להלביש על המוט של ההליכון. חוץ מזה, נאמר לי שבאג עומדים לייבא בעצמם את iRiver.

weird dust

New member
באג עומדים לייבא בעצמם?

זה ממש מוזר. אני לא מאמין שאייריבר יתנו לעוד יבואן להיכנס לשוק הקטן שלנו. בכל מקרה יש להם ליין לא רע, לאייריבר בעולם. רובו אני מאמין לא ידיע לארץ ובגלל גודלו של ה340 הוא לא ממש ניתן לתליה על הזרוע - ככה שלא ראיתי אף פעם אחד כזה.

stardust19

New member
לא שמעתי שמועה כזו.... ואם אתה כלכך

מתעקש לתלות את הנגן על ההליכון-תקח את התופסן, תקח חתיכת סקוטש (זכר+נקבה) תכניס בתוך התופסן או פשוט תעטוף את הנגן יחד עם הנרתיק. ממש פשוט ולא צריך להשקיע בזה יותר מ 2-3 שח

למעלה