מחפש את הנגן האולטימטיבי לריצה

איתן כ.

New member
מחפש את הנגן האולטימטיבי לריצה

מכיוון שאני לא יכול לרוץ בלי מוסיקה, עד היום רצתי עם הטלפון הנייד שלי (נוקיה 3300) שהוא גם נגן עם נפח צנוע (128MB, לאחר הרחבה). אני מחפש עכישו את הנגן הטוב ביותר שאפשר למצוא. מה שחשוב לי: - נפח: רצוי 20GB - אם כבר, אז אשתשמש בו בשביל לגבות את כל השירים שיש לי במחשב. -רדיו. - עמיד בזעזועים לא קשים (בדר"כ אני רץ על הליכון). - אפשרות להשמעה רנדומלית של כל השירים (גם אם זה כרוך בשינוי שמות הקבצים של השירים בעברית). -אין מגבלת מחיר. תודה

bitonano

New member
יש כמה...

יש נגני פלאש ונגני הארד דיסק. נגני פלאש עמידים בכל סוגי הזעזועים ונגני ההארד דיסק רגישים יותר ומומלץ לא לרוץ איתם רבות (גורם לאורך חיים להתקצר). נגני פלאש עד 2 ג'יגה. אם אתה מעוניים בנגן הארד דיסק: -iAudio X5 -iRiver H320 אם בפלאש: -iAudio G3

איתן כ.

New member
תודה, האם בiRiver שווה להוסיף

וללכת על ה140, או ה340? לשניהם יש זכרון של 40GB, אז מה ההבדל ביניהם בעצם? כאמור, אני רץ בעיקר על הליכון, כך שהזעזועים אינם קשים.

bitonano

New member
אין להשיג את ה-1XX כי ייצורו נפסק

מזמן... אתה יכול להשיג את ה-H320 וגם הוא בקרוב לא יהיה בגלל ה-H10. בעיקרון ל-H320 הוא מציג סרטים ותמונות ויש לו USBOTG (העברת תמונות ממצלמה לנגן), ובאנדל שונה.

weird dust

New member
הוא דיבר על ה-340 ../images/Emo6.gif

בכל מקרה, אם זה על הליכון יכול להיות שאפשר פשוט לשים את הנגן על ההליכון ולא תהיה בעיית זעזועים.

איתן כ.

New member
מישהו יכול להגיד איזה מפסיקים לייצר

ואיזה ממשיכים לייצר, מבין הנגנים של iRiver ?

למעלה