אהלן זהו אכן שיר מדהים שכתב נחצ´ה למילים של נתן יונתן יש לי סינגל של זה וכמובן שזה יהיה באוסף אבל אין לי דרך להעביר את זה במחשב לקובץ אם פי 3 .אם את רוצה את יכולה ליצור קשר עם נחצ´ה אבא שלי יש לו את זה למכירה באוסף של שירים יפים שלא יצאו עדיין לרדיו שאני שרה. יש שם שיר שנקרא אחותי ששרתי בסרט על נשים לוחמות בשם פלוגת יסמין ויש שם שיר מדהים נגד אלימות שנקרא משהו שבר ששרתי בסרט נגד אלימות שבו השתתפתי בשם כרוניקה של אהבה .בקיצור אוסף שווה. מי שרוצה כסה אוסף שיגיד ואני אקנה לו אצל נחצה נדמה לי שזה עולה 40 שח אבדוק ואברר סי
מדובר באוסף מקרסים שאבא שלי ערך מכל השירים שלו שהופיעו בסרטים בעולם ובארץ יש שם איזה 4 שירים שלי שעדיין אל ראו אור חוץ מאשר בסרט עצמו והם דום לב מערוץ 1 אחותי הקטנה -מהסרט פלוגת יסמין משהו שבור -סרט נגד אלימות נגד נשים ששיחקתי בו תפקיד משני לראשי ואת שיר הנושא. והתיקח את ידי -לא זוכרת מאיזה סרט ישן של אבא שלי ... ( סליחה ... ) בכל אופן שאר השירים הם של נחצה ושרים אותם כל מיני זמרים אחלה. הדיסק עולה 50 וזה הולך ישירות לאבא נחצה אני מוכנה בתור פירגון לפורום להביא כמות אל מיכל ותאספו ממנה ותשלו לה ואני אעביר לנחצה שלכם סיס