מחפש את ליאור שרר שכתב את

מחפש את ליאור שרר שכתב את

הכתבה על טיול אופניים באוסטריה אשמח ליצור איתו קשר. ציקי

בעיתון אופניים האחרון

וזה יהיה כנראה היעד שלנו לטיול חו"ל השנה. נמצא באיזור של צל-אמ-זה במזרח טירול באיזור סמוך לזלצבורג - מקום שהייתי פעמיים, חורף לסקי בצל-אמ-זה, וקיץ בקיצביל. ציקי

alonaski

New member
ציקי - שני דברים לי אליך ../images/Emo13.gif

1. איזה קטע אני הייתי בסקי בקיצ. חורף אחרון והחלטתי שאני חוזרת לשם בקיץ עם האופניים!!!
(בסוף.. בעקבות לחץ חברתי מתון... שיניתי את היעד ללאגו די גארדה והדולומיטים! - לא מצטערת בכלל!!
) בכל מקרה, החלום לרכוב בקיצ. לא פג!! הוא עדיין בתוקף ואני מאוד מקווה שאוגוסט הזה אגיע לשם עם האופניים לאיזה 10 ימי רכיבה מרוכזים. האתר מקסים, העיירה נחמדה ונעימה עד מאוד, האוכל חביב
האוסטרים מנומסים, תרבותיים ומסודרים(-יסלחו לי ניצולי השואה מבינינו... ) והבטיחו לי שבאוגוסט זה שיא הפריחה באתר!!!
2. לא ענית לי עדיין - מה היתה התרשמותך לאחר שבחנת את השוגר 3+ (ותזהר פה בדבריך!!!... שקול השמצותך
- אם יש כאלה...
)

אני רכבתי לידו ו...

שמעתי בשידור חי את כל מה שהיה לו להגיד על זוג הגלגלים והמסגרת שהיו מתחתיו .. אבל פי נעול ....

אפילו שהאופניים היו גדולות עלי,

או שבעצם אני קצר, התרשמתי סה"כ די לטובה אבל אני חייב לבדוק 2+ SMALL ציקי נ.ב. - היית בצל-אמ-זה או בקיצביל? הייתי שם גם בקייץ וגם בחורף, משגע! אני מתכנן להיות שם השנה בסוף מרץ לסקי (אם ישאר שלג - אני בכל מקרה באיזור לעבודה) וכמו כן זה אחד הקנדידטים לטיול אופניים ביוני (מתחרה בשוויץ וצרפת), ואולי טרק רגלי של סוף הקייץ במתכונת זוגית - אירוע מסורתי שעד כה לא הצלחתי למצוא שותפים נוספים.

hindeer

New member
וואו..הייתי בשניהם עוד לפני השריטה

עוד לפני שחשבתי בכלל על אופניים...לקיצביל עלינו ברכבל ואת כל הדרך למטה ברגל וזה כל כך יפה...עכשיו אני רק מנסה לדמיין איך זה היה עם אופניים... אבל רגע !!!! איך יכולתי להגיד שלא חשבתי על אופניים
...הרי את האגם ב- Zell-am-see הקפנו באופניים (לא אופני שטח ממש)...גיא היה בן 3 בכיסא מאחורי ורכבנו בשלווה עד שפתאום הרגשתי טפיחות קצביות בגב...עדינות כאלו..הסתובבתי אל גיא וגיליתי שהשלווה והאויר היו טובים מכדי שאפשר יהיה לוותר על שינה...יש לי תמונות בבית...אסרוק ואוסיף אותן אולי... בינתים נולד לי חלום חדש.....וזה אחרי שחשבתי על אופניים

hindeer

New member
תיקון קטן

הדרך למטה מקיצביל - את חלקה עשינו רק ברגל..... ו zell am see (היכן שהייתי) זה לא zell am zell אליו אתם מתכוונים.

ZELL AM SEE

לזאת הכוונה, לפחות שלי, עשיתי שם סקי, החלקה על האגם הקפוא, רפטינג וטרק קצר בקיץ. אופניים עדיין לא. לדעתי אחד האזורים המקסימים באירופה. אז מי בא לשם לשבוע אופניים?

hindeer

New member
אני באה !!! האותיות הקטנות בפנים

מתי בדיוק, כמה יעלה, לכמה זמן, מה יגיד הבעל (או שאולי תהיה קבוצת מתחילים במיוחד בשבילו), איך נצא מהמלחמה (סתאאאם...הרי לא יהיה כלום) ועוד...

אם שאלת על בעלים

אני את בעלי לא לוקח, וגם לא את אשתי, לא את ההורים או הילדים. לכל דבר בחיים יש את הזמן והמקום שנועד לו, ולא מערבבים שמחות. אני והאופניים. דרך אגב בטיול באיטליה, שבוע שלם לא התקשרתי הבייתה (וגם הבית לא התקשר משום מה - דו קיום אולטימטיבי)

alonaski

New member
התכוונתי ש...

בדצמבר אחרון, חלק מחופשת הסקי שלי העברנו בקיצ. = קיצבוהיל (בעלי ואני) . המקום כ"כ יפה ועל הפיסטים מבעד לשלג העמוק מצאנו מלא שלטי הכוונה קטנים מעץ עם ציורים של אופניים וחצי הכוונה. אז בררתי ב"טוריסט אינפורמיישן" של האתר והם אמרו לי שבאוגוסט קיצ. בשיא הפריחה והאתר הופך לאתר רכיבת אופני הרים!!! לשם פני מועדות באוגוסט הקרוב - אם לא יצוץ משהו פתאומי שיפריע לתוכנית... האמת, שהייתי גם בצל-אמ-זה, אבל זה היה כשהייתי בת 11 וחצי, עם חצי מהמשפחה ויש לי משם תמונה על סירת פדלים באגם, עומדת על סיפון הסירה עם אוברול השבת החדש והיפה שלי - רטוב כולו כיוון שכמה דקות קודם צללתי ראש לאגם הקפוא כשרציתי לכוון את החבל שעוגן את הסירה בזמן שבן דוד שלי פידל לחניה שלה בסיפון.. ובפתאומיות התנגש במזח - מה שגרם לי צלילת ראש פתאומית למיים...
זה כל מה שאני זוכרת מצל אמ זה. אה כן, אני זוכרת גם שאכלתי עוגת "אינדייאנר" באחד מסתי הקפה המהממים שם!!!!

lior sherer

New member
עוד קצת מידע לגבי הטירול ...

http://www.bike.tirol.at/ http://www.bikeworld.at/ http://www.salzburgerhof.co.at/htm/bike.htm http://www.travelweekly.co.uk/tirol_summer/index.htm ציקי בהמשך לשיחתנו, להלן רשימת אתרים שיעזרו לך בתכנון הטיול. הראשון (באנגלית) כולל הפניות למסלולים ולרשת בתי המלון. השני יקשר אותך לאתר הבית של bike-world השלישי הוא מלון צמוד לbike-wrold (לא זוכר את זה שאני הייתי בו אבל זה לא זה). הרביעי גם הוא באנגלית יעזור במידע כללי לגבי אזורי טיורול השונים. תהינו ליאור

למעלה