מחפש את 270 נא צרו איתי קשר למי שיש לו את המדבקה 270. יש לי הקבה מדבקות להחלפה. apcohen@017.net.il
פ פיליפ73 New member 25/6/06 #1 מחפש את 270 נא צרו איתי קשר למי שיש לו את המדבקה 270. יש לי הקבה מדבקות להחלפה. [email protected]
N Nadal the king2 New member 25/6/06 #9 עזוב אותו,אני קונה! אני מוכן לשלם 25 ש"ח תמורת 88 קלפים. אם אתה מעוניין תגיב ואתן לך פרטים.
N Nadal the king2 New member 25/6/06 #11 אוקיי קח ת'אי-מייל שלי: [email protected] תשלח לי שם איזה קלפים בדיוק,ת'אימייל שלך וכתובת למשלוח הכסף. בתגובה,אני אשלח לך מייל אישור העסקה. אגב אם תהיה מוכן להביא לי תאימייל שלך,אני אתן לך מס' טל',ואז זה יהיה יותר נוח.
אוקיי קח ת'אי-מייל שלי: [email protected] תשלח לי שם איזה קלפים בדיוק,ת'אימייל שלך וכתובת למשלוח הכסף. בתגובה,אני אשלח לך מייל אישור העסקה. אגב אם תהיה מוכן להביא לי תאימייל שלך,אני אתן לך מס' טל',ואז זה יהיה יותר נוח.
E E442 New member 25/6/06 #12 זה יתבצע דרך תפוז שלחתי לך מסר לגדבי ההחלפה , אמרתי לך לאן לשלוח. שלח לי מסר ואמור לי לאן לשלוח.
N nadal the king3 New member 25/6/06 #18 תקשיב איתי שלכתי לך עוד הודעה, ואני מבקש שתחזור אליי בדחיפות,כדי שאוכל לשלוח.
E E442 New member 25/6/06 #19 חזרתי אלייך לפני כמה זמן תשלח מסר שקיבלת הודעה כאשר אתה רואה את ההודעה הזו.