מחפש בלוגים טובים

מחפש בלוגים טובים

היי, לאחרונה התחלתי לחפש אחר תוכן איכותי לקריאה, והגעתי להבנה שקיימים בלוגים בעלי תוכן איכותי, רב-גוני ומעניין, שכתוים בצורה מצויינת. אשמח לקבל מכם (כאן או בהודעה פרטית) לינקים לבלוגים טובים (מכל הסוגים, כל בלוג הנחשב עבורכם לאיכותי) - שלכם או של אחרים. תודה רבה לכולם!

seymore butts

New member
קבל כמה לינקים

הבלוג של הר הקסמים ושני הבלוגים הבאים - אזהרה - מיועדים למבוגרים בלבד !!! הבלוג של too addictive - שים לב לרשומה הטריה מאתמול על מין אנאלי. חזק ביותר !! הבלוג של wild orchid כיוון שאפשר לצרף רק שלושה לינקים להודעה אתן לך עוד כמה בשרשור נוסף.

דנטל

New member
חחח, אתה יכול לצרף הרבה יותר קישורים בהודעה

אם תשתמש ב|‏הלינק| ו|‏סלינק|. ההגבלה היחידה שתהיה לך, בסופו של דבר, היא מבחינת כמות התוים, אבל זה עדיין משאיר מקום להמון קישורים. ותודה!

seymore butts

New member
לא ידעתי שזה עובד גם בהודעות

אבל בכל מקרה יותר אלגנטי שלא מופיע בגוף ההודעה ה-URL עצמו אלא צובעים מילה או כמה מילים בכחול והופכים אותן לקישור.

דנטל

New member
מסכימה לגבי האלגנטיות

אבל זה עדיף, בעיני, מריבוי הודעות וזו די הסיבה שבגללה יצרו את הקוד הזה בתפוז שלא היה קיים עד לפני שלוש שנים בערך. כמעט בכל ההודעות פה בפורום יש קישורים של הלינק-סלינק. איפה עוד התכוונת שזה עובד חוץ מבהודעות?

Miss Smith

New member
איך אתה עושה את הלינקים

כל כך יפים? כלומר שהטקסט הוא הלינק?

seymore butts

New member
מאוד פשוט.

כשאת כותבת הודעה שימי לב שיש לך מתחת לחלון שבו כותבים 4 שורות "אפורות". השלישית מלמעלה נקראת "קישורים בתוכן ההודעה". תפתחי אותה ותראי שיש לך עמודת "מחרוזת מתוכן ההודעה" ולצידה עמודת "קישור". בעמודת הקישור מכניסים את הכתובת ובעמודת המחרוזת כותבים מילה או מחרוזת מתוכן ההודעה (חשוב שזה יהיה כתוב בדיוק כמו בהודעה) וזה יהפוך להיות הלינק. נפתחות 3 שורות כאלו וזו הסיבה שאפשר להכניס רק עד 3 לינקים בהודעה אחת בשיטה הזו. אפשר להכניס עוד לינקים שייראו פחות אלגנטי בדרך שדנטל הסבירה.

seymore butts

New member
עוד לינקים לבלוגים טובים

הבלוג של הזויה - מאחל לכל בלוגר וגם לעצמי להתברך בכישרון כתיבה כמו שלה.. וגם: אזהרה: למבוגרים בלבד !!! ליידי מון - אישה מדהימה שלא דופקת חשבון. ואיך אפשר בלי דנטל שאוהבת לרוץ לספר לחבר'ה על מעלליה (רק אתמול נודע לי על שנאתה ליהונתן גפן, והיום הסתבר שהשנאה מוצדקת בהחלט).

giora10

New member
אתה מוזמן לבקר בבלוג הנטוריסטי../images/Emo41.gif

למבוגרים בלבד

עופר D

New member
אין הנחתום.. וגו'

יש פה בלוגים מסוגים שונים, בעלי תכנים שונים וסגנונות שונים. צילומים, סרטים, הגיגים, רומנטיקה, חוויות ועוד הרבה. כנס אקראית לכמה מבלוגים, הצץ בתגובות והיכנס להאה לבלוגים של אלה שתגובותיהם לטעמך. אולי לא שיטה סדורה, אבל יש סיכוי שיהיה לך מעניין
שבת שלום ובהצלחה

האמת שאחרי כל הבלוגים המעניינים שמצאתי עד כה

אני מחפש גם בלוגים שמתמקדים בנושאי תרבות. כל מה שנגזר מהמילה הזו - אשמח לקבל! תרבות אופנה, טלויזיה, קולנוע ועוד (אגב, כשאני אומר טלויזיה - אני לא מחשיב נושאים כגון "האח הגדול" כטלויזיה. חוסר כשרון גורם לי להקיא) תודה מראש.

עופר D

New member
יש לך כמה אפשרויות

לחפש בתגיות לפי מילות המפתח שכתבת לחפש בלוגים לפי נושאים וכד'. הרבה בלוגרים כותבים גם על הנושאים שאתה מחפש אבל גם בנושאים אחרים. אין מנוס מחיפוש. לצערי, אצלי יש רק ענייני ספרים. גם תרבות, אבל לא מה שאתה מבקש. שיהיה בהצלחה

למעלה